sulenesemin Hanımlar merhaba kayseride yaşıyorum 35 haftamdayım özel hastanede doğum yapcam dün bişey duydum Allah korusun covid olduğunda doğumu sadece şehir hastanesi yapıyomş özel hastaneler kabul etmiyormuş. Bu durumu yaşayan oldu mu 😳
Tuba_engn sulenesemin Bilgim yok ama üstte dursun?… Doğumdan önce test yaptıklarını biliyorum kontrolümde dr. Soracağım bende böyle bir bilginin doğruluğunu🤭
Arya12 sulenesemin yaşamadım ama tabiki öyle. Diğer insanları hamileleri tehlikeye atmak istemiyorlar haliyle. Pandemi hastanesinde yaptırılıyor covidli kişinin doğumu.
cico-20 sulenesemin yaşamadım ama çalışabilir almaya gttgmde doktorum sakın hasta olma olursan devlet hastanesınde tek basına dogurursun dedı😭 dıkkatlı ol dedi😟çalışabilir vermek ıstemedı. Kendı personellerımden olanlar vr onlrı bıle pandemı hastanesıne yolladım dedı
Gok-Cag-26 sulenesemin son muayenede doktorum da bana aynısı söyledi, özel hastanelerde korona olursa doğum yapamıyorsun sadece devletin yönlendirdiği acil servislerde yapabilirsin o da ya şehir hastanesinin acili ya da tıp fakültelerinin acili dedi. 😥
deryakuralerturk sulenesemin cnm bnm doktorumda ozelde ve sakin yakalanma burasi pandemi hastanesi degil kapidan bile almazlar yapabilecegim hicbirsey olmaz dedi
Lazanne sulenesemin evet öyle. O yüzden de pandemi hastanesi olmayan özel hastaneler test yapıyo doğumdan önce pozitif çıkarsa direk devlet hastanesine yönlendiriyo ama tabi bütün özeller yapmıyo bunu. Doktora sormak lazm.