Aloneanqel Karacagozde cinsiyet öğrenir öğrenmez başlayacağım bende. 4. Ay bitiyor 5. Ayın içine giriyoruz hala cinsiyetini öğrenemedik 🙈🙈😂
Ffc2224 UmayDuruMom Busbus58 Karacagozde benim 18+6 dün ilk defa birşeyler aldım hastane cıkısı falan 🙈chakrada baya indirim var ama halen erken galiba
Busraata33 Karacagozde 6.ayda başladım 8.aydayiz anca bitti 🙂erken baslamakta fayda var cocuk odasi 1ayda geliyor zaten
Ffc2224 Aloneanqel ay sizdede bendeki gibi olmus herhalde 13 de naptıysa göstermedi doktor muhtemelen kız dedi 18 de 2 defa gittim erkek dedi 😅
UmayDuruMom Ffc2224 biz hep 6.aydan sonra felan alırız diyorduk 19.haftasının son günü birsürü şey sipariş ettik kıyafeti yatağı arabası babamız aldı hemen herşeyi halada alıyoruz 😂
Aloneanqel Ffc2224 aaa hadi ya bana en son 15 de kıza benziyor demişti. Haftaya gidicem 19 da bu sefer de erkek demesin bana da 😂😂😂
Ffc2224 UmayDuruMom maşallah ben dün ilk defa hastane cıkısı müslin biberon aldım birde oyun matı aldım halı yerine bebek arabası halen bakıyorum kafam karma karısık nasıl birsey alacam hiç bilmiyorum
Ffc2224 Aloneanqel banada dediğinde kıx baya heveslendim hatta esya baktım baya sonra erkek diyince sok oldum isim bile bulmustum 😅 halen inanmıyorum o yüzden değişir falan
Deletedmom328 Karacagozde 32 de başladım 34 de bitti😂😂 son bebek arabamız kalmıştı onu da dün sipariş ettim artık doğum zamanımı bekliyorum 😂
Benovse_mamedova2020 Hemse ne xoşuma gelirdi tek tek alıb goyurdum eve önəmli deyil ne vaxd başlaması esas odu olsun
Freedom01 Karacagozde 32-33 haftalarimda almiwdik ogluma her weyini. Ama hepsini birden almak zordur.
buseyusuf27 Karacagozde cinsiyetini öğrendiğimizde başladık suan 29 haftayız dün puset aldık bıttı sukur hersyı dolabı vs herseyı hazır kızımızı beklıyoruz 🤗
Aloneanqel Mervetekmn aaa o nasıl iş ya 😂🙈 bende korkuyorum artık değişmesin bir yerde kalsın istiyorum hayırlısı