gunesveguney Kizlar selammm ilk defa femara sayesinde yumurtlamayi gordum sanirim.Dun degerlendirmistik ama bugun 2. Cizgi koyu yumurtlama baslamis sanirim dimi bakar misinizzz? Bugunu de degerlendirsem sperm kalitesiz mi olur acaba degerlendiriyim dimi?
MYstryy gunesveguney her hangi bir sperm rHtsizligi yoksa esinizn 4 gun boyunca degerlendrin ben oyle yaptim cnm
Aykem gunesveguney evet evt yumurtlama sevindim adınıza değerlendirin bugunüde normalde 3 gün değerlendir bir gün ara bir gün değerlendirmen lazım . Hayırlısı hakkında😍
gunesveguney Tugce1803 Allahimmmmmmm şu cumleyi gormeyi bile o kadar istemistim kiiiiiiiiii :))))) tesekkur ederimmm peki dun degerlendirmistik bugun de yarin da degerlendircem sperm kalitesi duser mi acaba
gunesveguney Anneolmayahasret yaaa cok mutlu oldum yumurtlama goremiyordum cok heyecanlandimmmm dun degerlendirmistik hergun mu degerlendirmeliyim 4 gun
gunesveguney Tugce1803 cok tesekkur ederimm canimm dua edermisinnn ilk defs yumurtlama gordum rabbim nasip etsin bu ay :)))
gunesveguney MYstryy yok canim cok sukur testleri guzel cikti onun cok heyecanliyim dua edin bana nolurrrr nasip etsin rabbimm ilk defa yumurtlama gordummm
MYstryy gunesveguney iliskiye beebk dusunerek girme birde canm akisina birak zevkine bak yani 😉☺ rabbim hayrli saglkli evlatlar nasip etsin
gunesveguney Aykem cokkk tesekkur ederimmmm bende cook mutlu hissediyorum kendimi gidip gelip tekrar teste bakiyorum 😂 insallah guzelce de catlar ve hayirlisiyla tutar insallahh dualarinizi eksik etmeyin 😍