Drydrya Reymeh benim t4 tam kaçtı hatırlamıyorum ama ths 00.01 di kadın doğumcum acil ilaç dedi dahiliyeye git onlar vercek dedi iki dahiliyeciye göründüm düşük olunca değil yüksek olunca veriyoruz dedi
Asn Drydrya bnm de serbest t4 0,6 ya düşmüş doktr moralimi bozdu zeka geriliği olur falan diye sınır değer 0,7 zaten bilmiyorum gidemedim de doktora. Tsh değerm normal 1.68. Sodyumum düşmüş tuzlu tüketmeye başladım biraz inş sıkıntımız olmaz
Reymeh Asn benim de t4 0.73 ben 2 ay önce endokrine gitmiştim bana iyotlu tuz tüket dedi imom omega verdi o düzelir dedi düzelmedi de yarın yine endokrin uzmanına gideceğim inşallah bir sıkıntı yaşamayız bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagınıza alırız siz kaç haftalık hamile siniz
Asn Reymeh bnm testteki sınıra göre sizinki normal sınır 0.70 ti. 36 haftalık hamileyim. Normalde de tuz tüketen biri değilim sanırım ondan oluyor. Sizde de böyle mi tuzlu yemeyi sevmem pek ben mesela
Reymeh Ben hamileliğin öncesinde tuz neredeyse hiç tüketmezdim bile şimdi tüketmeye çalısıyorum fayda etmiyor benim 0.73 ama hastanenin referans değerinde en düşük 0. 93 iki aydır değerim böyle yarın yine gidecegim doktora ne diyecek bakalım. Siz gittiniz mi doktora sizin doğum yaklasmıs zaten rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Asn Reymeh gitmedim idrar yolu enfeksiyonu cıktı bi yandan ona moralim bozuk dünya kadar ilaç içiyorum şimdi tuzu arttırdım kan tahlili yaptrcam yine öyle gideceğim cok fazla düşük olmaması rahatlatıyr bi yandan siz kaç haftalıksınız
Asn Reymeh halbuki tuzlu yemeyin diye tembihliyorlar bizim için tam tersi tuzlu yiyince içim yanıyor resmen sizin de cok fazla değil ama önlemini almakta fayda var elbette daha fazla düşmemesi için.
Reymeh Asn 25+4 haftalık hamileyim bende çok geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun ben dahileyici doktor arkadaş vardı onu aradım herhangi bir sıkıntı olmaz yine de doktora görün dedi
Reymeh Asn yarın görüneceğim endokrine inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. İnternette filan aratırdığımda zeka geriliği filan diyor o korkutuyor
Reymeh Asn endokrin uzmanına göründüm iyotlu tuz kullanımına ve imom omega kullanıma devam et dedi hamilelikte düşük çıkabilir dedi önemli olan tsh dedi spot idrar istendi onun sonucuna göre tekrar hastaneye gideceğim zeka geriliği yapar mı dedim hayır dedi
Asn Reymeh iyi çok şükür erken haftalarda daha sıkıntı diye okudum bn de az önce sizinki de cok küçük değil inş kendiliğinden düzelmiştir bile iyi akşamlar