Gulsen4224 Mahbuss 7+5 canım şöyle iyi ama ara ara bulantı baş dönmesi oluyor ilaç kullanmasam baya kötü olcam senin nasıl gidiyor ne kadar bebişin 🌺🤭
Mahbuss Gulsen4224 Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 😊 Benimde başlarda çok halsizlik uyku hali oluyordu şimdi geçti hamdolsun balayı zamanına geçtik 😀 19+2 haftaligiz bizde ama daha cinsiyetimiz belli olmadı nazlı bebemiz malesef Gelirken de öyleydi 2 sene sonra hamile kalabildim 😊
Sbldgn37 Gulsen4224 ya umuran bu uygulamayı bebeğim doğduğunda silmezsin çünkü sen bizim gibi meraklı anneleri düşün lütfen cinsiyet merakımızı gider arada gir olurmu 😁😁😍
Nundiyebiri Gulsen4224 herkese güzel düşünceniz ile cinsiyet tahmini yapıyorsunuz biliyorum7 hafta küçük ama sizin kendiniz için bir tahmininiz varmı
Biricik93 Gulsen4224 aksina erkek bebek gec haraket ediyor..mende 2 oglum 2sidide 4 ayinda tekmeleyib…karnimdaki kizdi 2 ayinan hiss ediyorum artiq😊
Gulsen4224 Biricik93 demekki dedikleriyle alakası yok canım benim 🤭😂inanmamıştım zaten ama soruyum dedim
Mahbuss DiplomaliEvHanimi evet canım 😊 senle daha öncede konuşmuştuk o zaman bebek istiyorduk ikimizde Şimdi bebişlerimizi bekliyoruz 🤭 İnşallah sağ salim kucağımiza almayida nasip eder Rabbim 💕 Bizde 19+2 haftalık olduk hamdolsun.
DiplomaliEvHanimi Vallahi benimki kız şu an 23 haftalık tam 16 haftada çok sessiz ortamda seyirme hissettim birkaç hafta öyle geçti ama 20 haftadan sonra haberim yokken bile bir anda hissedebiliyorum eşim karnıma yattığında yüzüne dokunuyor yani tekmesi 😍
sdkince Ben 15. Haftada hissetmiştim ilk şu an 23 haftalık olduk maşallah kıpır kıpır kızım baya hareketli 🥰 bizdede kız bebekler hareketli olur derler.
Pinkyellow Gulsen4224 benimki erkek 16.haftada ben hissettim hareketlerini ama kız yada erkek olduğundan değilde sanki anne zayıf olunca daha hızlı hissediyor bence
Gulsen4224 Pinkyellow öyle mii ben ilk gebeliğimde 54 kiloydum hemen hissettim oğluma bak bu mantıklı geldi bana🤭😂
DiplomaliEvHanimi Pinkyellow vallahi ben 82 kilo ile hamile kaldım şu an 84′5 bence bünye ile alakalı annem seni hiç hareket etmezdin çok mızmız hareketlerin vardı karnımda diyor ama kızım babasına çekmiş çok hiperaktif galiba🤣
DiplomaliEvHanimi Gulsen4224 tabii ki ya benim ilk çok değişik bir duygu sanki karnının içinde bir şey var biz sağa dürtüyor bir sola dürtüyor 🥰
Hfeyza Gulsen4224 abla Anadolu kadınlarında hani bir alternatif tıp veya görüntüleme teknikleri olur ya hani o hesaptan benim de annem kız çocuk daha erken hareket sağlar sürekli hareket sağlar demişti 🤷🏻♀️☺️ Bu Arada abla Karaman da dedemler var şu yasaklar kalktığın da gelmeyi düşünüyorum bi tanışalım inşallah 🤗🤗