Busrahalil44 Gulsen4224 erkek güçlü diyorlar benim kızım çok hantaldı hareketlerini 6 ayda hissetmeye başladım 41 hafta oldu gelmedi bende sezeryan oldum
threestar Gulsen4224 genetik sanırım 12 haftadan beri doktorum hep hiperaktif diyor 😂😂 babası da küçükken öyleymiş 🤭
Sahnur Gulsen4224 kesinlikle katılmıyorum 😄benim kızım çok erken hareket etti doktor da şaşırdı 27+6 yiz şu an karnımdan çıkacak gibi oluyor bazen karnım titriyo biri gorucek diye utaniyorum çok tatlı 😄
Sahnur Gulsen4224 ayy inşallah doğunca hareketi o kadar çok olmaz sanırım biraz korkuyorum böyle olursa biraz annesini yorar gibi küçük fındık 😄
threestar Gulsen4224 muhtemelen😂😂 ama şöyle söyleyeyim hareketli bebek iyi çünkü korkmuyorsun çok fazla neden hareket etmedi diye😂
2prensesannesi1 Gulsen4224 canm kızıyırsun ama burda herkesin şivesi ayrı olabilir normal yazarsan herkes anlar İnan bende anlamadım 😊😁 seyirir yerine hareket yazsaydın daha anlaşılır olur du
Gulsen4224 2prensesannesi1 cnm kimisi anlıyor kimisi anlamıyor ağız alışkanlığı olunca yazmıştım 🤷🏻♀️
Lalih95 Gulsen4224 nerden vardiniz bu kaniya ya merak ettim doktormusunuz yoksa bi yorumda sizden bahsetmislerds o yuzdd size sordum bende ara tada buldum sizi :))
_Mother_ Gulsen4224 aynen valla 😂 rabbim yardımcımız olsun aman sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi mühim değil