Eliffcyhn Sabah lavabodan sonra çok az su gibi bişi geldi başına gelen varmı korktum bende akıntı değil geldiğini hissettim nedir bu 21 haftalık hamileyim
Gozgozhappy Eliffcyhn istemsiz bir şekilde mi geldi kokusuz renksiz bir sıvı mıydı sadece çamaşırınızı ıslatacak şekilde miydi yoksa bacaklarınızdan aktı mı
Derinsema Eliffcyhn beninde geldi canim halada gelir azar azar doktorum korkulacak bisey yok dedi cok fazla degilse korkma dedi bana korkma bisey olmaz insallh
Girlpowerbabe Eliffcyhn merak etme su değildir bende de çok olur çamaşır değiştirmekten iflahım kurudu artık bazen beyaz bazen şeffaf akıntı oluyor çamaşırım sürekli ıslanır ama su değil onlar akıntı oluyor genelde :)
Eliffcyhn Gozgozhappy yok bi yemek kaşığı anca iç çamaşırı ıslattı çok az ama geldiğini hissettim korktum azar azar gelir mi bu sıvı ilk gebeliğim henüz yarın doktora gideceğim ayrıntılı için
Gozgozhappy Eliffcyhn geçenlerde aynı şey benimde başıma geldi apar topar doktoruma gittim doktorum bana suyun gelse bacaklardan sızar durduramazsın normal akıntıdır dedi yine de doktorunuza sorarsanız içiniz rahatlar gün içinde takipte kalın yine de 🌸
Eliffcyhn Gozgozhappy ay Allah razı olsun çok korktum ama Yine de gidiyorum şimdi çok teşekkürler içim rahatladı 🙏🏻🦋
Gozgozhappy Eliffcyhn sizden de Allah razı olsun hiç telaş etmeyin ama tabi ki gidin ki stresiniz kalmasın çünkü bende duramadım gittim😊🌸
Eliffcyhn Derinsema inşallah bugünler de sürekli stres ağlıyorum kardeşim vefat etti ondan mı oldu diye telaşa kapıldım insan korkuyor ister istemez
Derinsema Eliffcyhn ayy basinin sagolsun kuzum cok uzuldum suan vallahi rabbim sizlere sabir versin insalh bisey yoktur kuzum benimde oluyor
Eliffcyhn Derinsema Allah razı olsun çok kötü bişey rabbim kimsenin başına vermesin stresten olmuşsun dedi doktor tekrarlarsa gel korkulacak birşey yok dedi çok şükür 🥺
Eliffcyhn Girlpowerbabe her türlüsü geliyor mübarek ama kokulu kaşıntı olursa sıkıntı gerisi normalmiş