irva Dilara06 Kadın doğuma gidiyoruz kuzum gebelik içinde.Farketmiyor yani.Ayrı olmuyor gebelik muaynesi.Kadın doğuma gidip muayne olabilirsin.
irva Cemrreedemirci Sanırım hamile.Kadın doğum mu bakıyor diye öğrenmek istiyor.Heralde hamileliğe gebelik diye bir dal bakıyor diye düşünüyor.😊
irva Dilara06 Tamam tatlım.Kadın doğum doktoruna gideceksin.Gebelikle alakalı her şeye onlar bakıyor.Gebelik muaynesine ayrı doktor bakmıyor yani.
Dilara06 irva Hamileyim evet bende diyorum ki kadın doguma gitmesem gebelikten direk muane olsam olur mu diyorum.
irva Dilara06 Gebelikten direk nereye muayne olacaksın ki ? Hamilesin ultrasonla kadın doğum doktoru bakıyor anca.Başka bölüm bakmaz mı ?
irva Dilara06 Yeni hamileysen eğer test yapıp evde öğrendiysen acile gidip kan verip net öğrenebilirsin.
Dilara06 irva Bugun gittim verdim yarın insallh sonuç alıcam 8 gün gecikmem oldu evde test yaptım pozitif çıktı kan verdm bugun insallh yarın alıcam
irva Dilara06 Tamam canım sonucunu al ondan sonra o sonuçla kadın doğum doktoruna gideceksin.Baksın bakalım kese gözükecek mi kaç haftalıksın diye 😊