Dakss Hep kız istiyordum bende kızım olucak ya hissediyorum derdim. Rüyamda hep erkek bebek gördüm tabirlerde kız çocuğunuz olacak diyordu hatta 12. Haftada erkek olacak dedi 😂 bilmiyorum değişir mi yoksa kalır mı ama hislerim tutmadı 😅
12hamile deletedmom559 bununda erkek olmasını çok istiyorum aslında İki erkek kardeş hep birlikte olurlar diyorum ama hissim kız herşeyden önce tabi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları❤️
Zeyno890 deletedmom559 valla ben 8 haftalık hamile kaldığımı öğrendim erkek olucak dedim kız çıktı 😂😂😂😂😂
Seftalininannesi11 deletedmom559 hayırlısı öyle bir şey ki beni bile inandırdılar erkek olcak aynı senin gibiydim hep erkek eşyaları bakıyordum sonuç kız ☺️
EsraUmt deletedmom559 ya bak hamile olduğumu öğrendiğimşz günden beri erkek dedi ama dr da öğrenince bşr kahkaha atmıştım şaşkınlıktan nokta atışı😄😀😊😂
deletedmom559 Deletedmom95 ya 🤗 Allah bagışlasın yavrunu sana kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah 🌺🤲
Yeniannetugba deletedmom559 bende 12+1 deyim . Hep kız hissediyordum bugün kontrolümüz vardı doktorumuz ben birşey gordum ama söylemeyeyim şimdi değişebilir 16.da kesin olur inşallah dedi . Sabırsızlıkla bekliyoruz. Herkes için hayırlısı olsun inşallah yeter ki sağlıklı olsun yavrularimiz🥰
deletedmom559 Yeniannetugba aynen canım sağlıklı olsunlar yeterki sadece annelik işte merak ediyoruz yavrumuzu😅🤭😍
2meelekannesii Nehirr88k aynı şekilde benimde canım ilk kızımı hissettim şimdi hamileyim erkek hissediyorum ama %80kız dedi 😄🤔
Asliahmet deletedmom559 vallah cnm. İc sesim hep erkek diyordu dilimde kiz. İcsesimin dedigi cikti bizde erkek bebek bekliyorz insAllah 💙🌹
deletedmom559 Asliahmet ya MaşaAllah iç sesinin dediği gibi çıktı kucağına almak da nasip olur İnşaAllah canım 🥰