Nur_nur06 Birazdan suni ile başlanacak doğuma Allah rızası için dua edermisiniz? Çok korkuyorum 🤐🤲🏻🤲🏻
Sedanur_3425 Nur_nur06 korkma canım dualarımız seninle. Allahın izni ile sağlıklı doğumun olur inş Allah yardımcınız olsun😊Hayırlı olsun canım
Nur_nur06 Kptny inşallah canım teşekkür ederim rabbim bütün hamişleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun 🌸
tuubaeylulanil Nur_nur06 Cok güzell allahım yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşun bebeğinize🤲🏻🧿
Nur_nur06 tuubaeylulanil inşallah canım şu an nst deyim DHA başlamadık ama çok korkuyorum heyacanda var tabi
Mom10 Nur_nur06 Allah yardimcin olsun canim rabbim dogumunu kolaylastirsin sag salim bebeginle cikasiniz insAllah
1cnr1hrm Nur_nur06 Allah yardımcınız olsun, nasıl sakın kalınır bilmiyorum ama sakin kalmayı deneyin, sonunu düşünün.Bebeginize kavuşacaksınız.Bir avazda inslh 🙏❤️ Sağlık ile 🙏
Nur_nur06 1cnr1hrm sakin kalamıyorum ama inşallah zaten sancılar başlayınca napcam bilmiyorum teşekkür ederim yine de canım 🌸
Pnar12016 Nur_nur06 ayy Allah yardımcın olsun canım bir avazda kurtul inşallahhh🙏🏻🙏🏻😻bende çok korkuyorum her iki doğum seklindende normal doğuma karar verdim gibi cuma günü çatı muayenesi yapılacak doktorum karar ver o güne kadar dedi😄
Nur_nur06 Pnar12016 39 haftalığım canım bebek iri olduğu için doktor vermek istedi şu an karar vermeye çalışıyoruz
Bbusra34 Nur_nur06 Ben de bugün 39. Haftama girdim geçen hafta kontrolümde 3600 yakındı kilomuz bakalım bugünkü kontrolümüzde kaç olacak… Bu arada sizin bebeğinizin kilosu ne kadar ?