Meroli Kızlar merhaba bu program nasıl güzel valla reglm 4 gün gecikti test yapsam doğru sonuç alırmıym bide sabahları ilk idrarla yapın diyorlar gün içinde yapsam çıkar mı sizce
Ipek0z Meroli ben gün içinde yaptım, adetim 5 gün gecikmişti çıktı sabah idrarı olmak zorunda değil sadece daha garanti aonuç alırsın
Meroli maria12 iş yerimdeyim gidip test alıp yapmak istiyorum ama negatig çıkar diye deliriyorum yani
Meroli Ipek0z normal de bende pco vardı ama 5 aydır gününde oluyorum acaba yine ondan dolayı mı gecikiyor diye düşünüyorum
Ipek0z Meroli istersen yarın sabah bir test al yap denemekten zarar gelmez hem eğer hamileysen ona göre davranırsın sigara falan içiyorsan bırakman lazım çünkü
Meroli Ipek0z dün gece midem bulandı uyuyamadım klima açık oldugu halde yanıyordu vücudum sanki zaten ağrım sizim çok kasıklarımda belimde
Meroli Defnearya ben sanki regl olcam gibiyim ama yok yani çok da ümitlenmek istemiyorum ama olsun da istiyorum yani
senakhrmn Meroli bence test yap canım. Ben çok istediğim için sürekli her ay takipteydim. Hemşireyim o yüzdende hep nöbetlerde her ay adetim 1 gün geçse bile kan testinden bakıyordum. Şükür 2.5 ay önce kan testimde beta değerini 1134 gördüm adetim 1 gün geçmişti , hatıra kalsın diye test çubuğunda çift çizgiyi göreyim dedim yaptım oda çıktı.
Defnearya Meroli bende öyle olmuştum, sol ayagım agrıyordu bende adet belirtisi sol ayak agrısı, ve cok agrıyor du ha oldum ha olucam diyordum, olmadım darısı sana inşallah canım umarım hamişsinnn
Meroli Ipek0z ya yüzümdeki gülümsemeye sebebp oldun inşallah vardır inşallah eşime doğum günü süprizi olacak eğer olursa
Ipek0z Meroli belirtilerimiz aynı çünkü ağrıları başta ben de çok yaşadım yanmaları da şu an yaşıyorum nasıl sıcak basıyor anlatamam ne klima ne vantilatör işe yaramıyor. Allah gönlünüze göre versin inşallah 💕💕
Meroli senakhrmn senakhrmn şimdi gidp hemen test alıyorum umarım çıkr çok istiyorum allahım hayırlısını nasip etsin