EceEgemen Kızlar sizce beta hcg kaç olduğunda kese veya bebek gözükür ona göre randevu alayım diyorum cuma regl günüm kan tahlili yaptırıcam 6. Gün kalmadan beri idrar testi pozitif çok şükür rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏
Deletedmom355 EceEgemen bnm doktorum 1500 ün üzerindeyse görebiliriz vajinal ultrasonla dedi ve öyle de oldu. Karnımdan görünmedi alttan göründü o değerde. 6 haftalık olmayı bekleyin isterseniz
Ipek0z EceEgemen benim kesemi gördüklerinde 2709 du. Ama bebeği görememişlerdi. 6.haftada görürsün ama bebeğini
Mihre EceEgemen Betaya göre değilde son adet tarihinize göre gidin hastaneye. 6 haftalıkken hem keseyi hem de kalp atışlarını duyabilirsiniz.Betayı takip edemezsiniz,değişkenlik gösterebilir.
Halimeozdmr EceEgemen Benim 5 haftalikken kesemi gördü canım daha biraz erken gibi sanırım senin için
aykhmedlee EceEgemen ben 4haftada beta hcg yaptirdim 1861.1di 4hafta 3gun falanfi galiba 5hafta 2gundede keseyi gorduk 2000i gechmesi gerek doktorum dedi ozaman gorunuyor dedi 5hafta 2gunumde gittim karindan ultrasonla kese gozukdu
Ozgebtn EceEgemen döllenme zamanına göre 5. Haftada da görünüyor 6. Haftada da beta hcg değeri içinde 1500 olsun deniliyor ben 5. Haftamda gittiğimde 2500 ün üstündeydi vajinal bakmaya gerek kalmadı karından ultrason ile görünmüştü kese
aykhmedlee EceEgemen yapma Allah korusun ama gercheklerden kachamazsin dushuk riskin ola bilir o yuzden chok sakin ol 💕