rumeysakucukoner Günaydın annişler. 13+5 teyim. Sürekli bir burun tıkanıklığı ve haftada 1-2 baş ağrısı yaşıyorum. Benim gibi yaşayan var mı? Çözüm önerileriniz neler?
Homeless20 rumeysakucukoner ayy benimde burnum tıkanıyor sürekli hapşırıyorum.. bir çözüm bulamadım ben.. 13+5 im bnde.
Yagmur_C rumeysakucukoner canım ben de 14+2yim başından beri geçmedi aynı şeyler. Ben burun bandı takıyorum o biraz rahatlatıyor doktor da serum suyuyla yıka dedi de içi dolu değil zaten burun içi etleri şişip yolu tıkıyor çözümü yok idare etmeye çalışıyorum :(
Gulsum1205 rumeysakucukoner aynı dert bnde de var bnde 12 haftlk neden oluyor blmm özellik le akşamları
Sevmmmm rumeysakucukoner 12+1 im sabahları uyandığımda burnum tıkanmış oluyor demek birçok kişide var hamilelikten kaynaklaniyormus. Bende bazen baş ağrısı oluyor bazen burnum kanıyor falan değişik şeyler oluyor işte kan basıncından ağrı kanama vs
rumeysakucukoner Yagmur_C evet bir doluluk söz konusu değil. O yüzden çaresizim. Muhtemelen baş ağrısını da bu yapıyor. Hamile kalmadan önce de burnumdan tam nefes alamama sorunum vardı zaten. Hamilelik daha da tetikledi
Kubravci rumeysakucukoner 26 haftaligim bi sanirim 10 12 haftadan beri burnum tikaniyor bas agrim 8. Haftadan beri hala var 😔
Mahbuss rumeysakucukoner 19 haftadayim başından beri burun tıkanıklığı sorunu var bir çözüm bulamadım malesef 🤦
Nehirr88k rumeysakucukoner 15+6 basından beri aynıyım bas ağrısı her uyandığımda oluyo ve burun tıkanıklığı 😩 gecmekte bilmiyo
rumeysakucukoner Bir tek bende mi var düşüncesi ve özellikle süreklilik kazanan baş ağrısı tedirgin etmeye başlamıştı. Birçoğumuz yaşıyor demek ki ☹️
Annem42 rumeysakucukoner burun tıkanıklıgına bılmıym canım ama bas agrına kesınlikle migren taşını aldır aktardan bn cok fydası gordum