Susamtanesii deletedmom99 bence daha uygunu yok varsa da bu civarlardadır bence hayırlı doğumlar canım
deletedmom99 Susamtanesii canmm merhaba sen sankoya gidiyodun ya benm 5 haziranda ayrintli ultrsnm var seninki nasl gecmsti merak ediyorum da renkliylemi bakyolar ultrsnda yoksa siyah beyz ekranlami bide kac dakika surduydu seninki acaba bide esleri alyolarmi🤔
deletedmom99 Semraa1 evet canmmm herkez soyluyo zeytin ebeyi benim yengemde orda dogum yapti hatta ucretsiz prenses dogum yaptrdlar kesinlikle aklmda orasi cnku sankonunki cok fazlayms hatem de normal dogum 1000 tlyms orasda uygun sankoya gore
Semraa1 deletedmom99 ben normal doğum yaptım 1 gece kaldım hastanede tek kişilik odaydı 600 lirayla çıktık hastaneden gayet uygun bence bide zeytin ebe gerçekten çok iyi mecbur olmadıkça kesmezde eger normal doğum yapacaksan dikişsizde doğum yapabilirsin bence git bi konuş istersen
Semraa1 deletedmom99 ben erken doğum yaptım yani hiç görüşmemiştik zeytin ebeyle doğumda tanıştık besmelesiz dokunmuyo seni rahatlatıyo suni sancıda verdirmiyo bi iğne yapıyo sancını bile öyle çok hissetmiyosun çok iyi gerçekten
Asya_2402 deletedmom99 ben Gaziantep’te medical parka gidiyorum orada doğum ücreti 1900 lira.sanko 1200 civari idi fiyat yeni aldım.hatemoğlu 1000 lira ve Ncl sanırım içlerinde en uygun olanı idi 800 lira civarı.
deletedmom99 Asya_2402 gercekte arastrmk gerekyomus fiyatlarda fark ediyo yani eger 2000 lerdeyse bana fzla gelir ama 1000 liraya bisey diyemem cok sagol cammm bilgi verdgn icin
Gulkar Bbdd herşeyi akışına bırakan bir doktor annede sıkıntı olmadığı sürece normal doğum öneriyor tanıdığım kişiler var normal doğum dedi son ana kadar ama annenin suyu bitince sezeryan aldı yinede bekledi anneyi
Susamtanesii deletedmom99 evet ben eşimle girdim renkli ultrason kağıdı verdiler 10-15 dk sürdü canım bu arada bi arkadaş sanko da 1200 demiş doğuma bana 2bin dediler o arkadaş nasıl 1200 vermiş yada duymuş anlamadım bu muayneye gittiginizde sorun bence her kafadan bir ses çıkıyor🙂