Selen1 Arkadaşlar merhaba 33 haftamdayım yaklaşık bir aydır ara ara kulağım tıkanıyor bir kaç gune açılıyor kulak temizleme çubuğuyla da oynayınca sanırım daha kötü oldu ve 15 gündür akıyor iltihap gibi kötü kokulu. Bu durumla karşılaşan var mı?
Arzumm_35 Selen1 Bir dis soyulmus sarimsagi kulaginiza yerlestirin orda öylede kalsin 8 saate yakin Antibiyotik cünki burun agriyi siziyi cektigini göreceksiniz
buseyusuf27 Selen1 benımde kulagım agrıyordu 6 aydır vakumluyor gıbı ses gelıyordu flan ustune yatamıyordum akıyordu sureklı kbb gıttım bır sorun yok dedı bu aylarda normal kulak agrısı dedı gebelıkte boyle sorunlar oluyormus temz dedı akıntı kendı akıntısı dedı zaten bn sasrdım 🙈 ılac vs gerk duymadı ıstersen ıcn rhat etsın dıye gıdebılırsın
Elif_gur12 Selen1 aynısı görümcemde oldu doktor antibiyotik verdi hemen doktora gözükmenizde fayda var
Srhnzlcn Bence direk kbb ile görüş.. zaten kulak çubuğunu önermiyolar eğer kulağında kir oluşmuşsa ve sen çubukla onu kulak zarına doğru itip tahriş etmişsen ondan akıyor olabilir bi baksnlar
Selen1 Srhnzlcn ağrı sızı yok sadece akıyor. Bugün gideceğim doktora. Akan koku rahatsız ediyor iltihap olduysa nasıl tedavi edilir ki antibiyotik kullanmadan
gmz_ergrl Selen1 aynı şeyi 2 haftadır yaşıyordum. Artık işitmemeye başlayınca hemen KBB doktoruna gittim. Hamile olunca ilaçsız temizledi aletle ve çok rahatladım. Zaman kaybetmeden gidin bence ilaç vermiyorlar.
Arzumm_35 Selen1 benim okadar siddetli agriyordu Ki bana da arkadsim söyledi 8 Saat bile olmadan kesti agriyi acil sifalar umarim sizede iyi gelir internete yazin bakin