Ece12345 Hanımlar bu ilacı kullanan var mı? Ben bu sabah içtim 9+6 şuan hamileliğim, bulantım hic olmuyordu normalde ama ilaçtan sonra sabahtan beri istifra oldu ve yüzümde minik minik kırmızı benekler oluştu, bu durumu yaşayan var mı?
ecemsuu Ece12345 ben kullnıyorum canım 2 aydır bende olmadı gece yattken içiyorum kötü bi ilaç degil ama istersen bi doktora git
Duygu538 Ece12345 bende benek olmadı ama bulabtıdan ölcem sandım😔doktorum yoktu başka doktora sordum iğnesi yok mu diye hapa devam et dedi ilgilenmedi aile hekimime gittim yarın sabahtan kan vericem ve iğnesi varmış. Bu doktorlar niye böyle ya içemiyorum diyorum iç iç diyor bulantıdan akşama kadar yemek yiyemedim daha mı iyi oldu yani
Nurrrr Ece12345 ben kullanıyorum ama 12 haftadan sonra verdi doktor öncesinde mide bulantısı yapar dedi
Ilaydakose Ece12345 ben ilaç hiç kullanmadım bulantım için ama kusmamdan dolayı lekelenmelerim olmuştu geçiyor bir iki gün içinde benim daha sonraları yüz damarlarımdan biri çatladı butun yuzume yayıldı ve gözlerime ama standart lekelenmelerim geçti 2 günde
Ilaydakose Ben yönlendirmek istemem ama apar topar gece acile gitmiştik çatlağım olmasına rağmen pek bir şey yapamıyorlar paniklenecek bir durum yok bence 🙂
Nisanurr Ece12345 canım doktorum bana içebiliyorsan aç içemezsen mideni bulandırırsa tok al demişti eczacıdan alırken oda aynısını demişti ve ilk iki gün aç aldım öğütmekten içim dışıma çıkıyordu resmen tok alınca geçti o ilaç aç karnına o etkiyi yapıyor tok almayı dene bide istersen 😊
Ece12345 Nisanurr korktum bende, normalde bu zamana kadar hic bulantı yaşamadım bide yüzüm benek benek oldu işte, tok deneyeym o zaman tsekkürler 😌
Semraa1 Ece12345. Bende kullanıyorum hamileliğimin ilk başından beri dışkının rengi değişiyo başka bişey olmadı bende sabah aç karnına kullanıyorum. Aile hekimine git kapsüllü kan ilacı var ondan yazsın sana 😊
Armess Bende aç karnına kullanıyorum 1 buçuk aydır bir sıkıntı olmadı Çok Afedersiniz sadece dışkının rengi değişti o kadar
Lovebaby32 Bende 2 gün oldu oldu başlayalı sankı bende halsizlik yaptı bide başğrısı böyle devam ederse belkı başka ilaç isterim doktorumdan bakalım 🤰🏼🤷🏼♀️
Deryademirel Ece12345 ilaç aç karınla ve sabah içiliyor çoğu insanda mide bulantısı yapıyormuş. Ben aylardır içiyorum doğuma kadar kullanacağımız bir ilaç zaten. Mide bulantısı yapıyorsa akşam aç karınla içmeyi deneyin. Bana o şekilde söylenmişti. Tabi yinede doktorunuza danışın ya da sağlık ocağındaki ebenize ☺ Buradaki eski postlardan birinde tok karınla kullananlarıda duymuştum. AMa doktor sizin için daha sağlıklı fikirler verecektir
seymen Ece12345 ben 3. Kutudayım canım. Ama bana 17. Haftadan sonra verdi doktor. Sabah aç karnına içiyorum. İlk zamanlar bulantım olmuştu ama şimdi alıştım. Zaten en fazla 1 saat bekliyorum çok açsam yarım saat bekleyip kahvaltı yapıyorum. Kan için çok önemli.