Öncelikle herkese merhabalar bugün itibariyle 39+6 günlük bir hamile olarak bunları yazma gereği hissettim. Herkeste olduğu gibi ben de doğum yaklaştıkça bu kaygıya kapılmaya başladım acaba normal doğum mu olacak yoksa sezaryen mi diye. Öncelikle tüm anne adaylarına şunu söylemek istiyorum lütfen illa normal doğum yapacağım diye kimse bence kendini odaklamamalı, öyle yazılar okuyorum ki 41+6 oldum hala doğurmadım, kesinlikle normal doğum istiyorum gibi saçma sapan başlıklar görüyorum. Arkadaşlar Allah aşkına burada önemli olan bebeğin en sağlıklı şekilde dünyaya gelmesi, son zamanlarda o kadar duyar oldum ki bebek içeride kakasını yapmış, annenin çok fazla yırtığı olmuş gibi bir sürü şey.
Bırakın kim nasıl isterse nasıl mutlu olacaksa öyle doğum yapsın, size göre normal doğum çok güzel olabilir ama bir başka anneye göre sezaryen daha mantıklıdır. Burada anne ve bebeğin sağlığı ve mutluluğu çok önemli bence. Yani illa normal doğuracağım triplerine girmeyin. Şahsım adına söyleyecek olursam o kadar çok yazı okudum ki forumda herkes aklına geleni yazmış hiç bir dayanağı olmadan, sırf insanları korkutmak etki altında bırakmak için. Bırakın herkes en mutlu olacağı şekilde kavuşsun miniğine ☺️ Bu forum bizim birbirimize saçma sapan yalan yanlış bilgiler vermemiz değil aksine bence birbirimizi motive etmemiz için açılmış bir platform. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama paylaşmak istedim, 9 aydır bu serüveni yaşıyan bizleriz bırakın da çocuğumuzu en sağlıklı şekilde kucağımıza alalım ha sezaryen ha normal doğum bunun hiç bir önemi yok ki. Aman kaynanam onu der elalem bunu der geçelim bunları herkesin bünyesi farklı sonuçta 🌸