ilayecemom Merhaba, 2-3 gündür yoğun şekilde beyaz krem kıvamında akıntım var. Sebebini bilen var mı? Daha öncesinde böyle bir akıntıyla karşılaşmadım. Haftaya doğumum var ama yinede bir telaş yaptım 🙈 yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim 😇
Merv3665 ilayecemom canım oluyormuş bendede alttan muaneden sorunda gelmeye başladı sumuksu 34. Haftadan beri geliyor 37 yim şimdi rahmi yumuşatıp doğuma hazirliyor
gokcecan ilayecemom 37+2yim benimde sarımsı akıntım oluştu ya. Ben bi şdrar testi veriyim 😫 of ne oldğnu bilmemek ne kötü
Havailgen33 Ona nisan denir yani rahim agzini kapatan sümüksü bir sey hayirli olsun bir kac gun icinde dogumun var darisi basima
Deletedmom417 Havailgen33 bendede geliyor 4 gündür sıvı beyaz bazen şeffaf ama aşırı degil bu damı nişan
ilayecemom Havailgen33 aa ben nişani hep kanlı kahverengi jöle kıvamında birşey olarak bekliyordum, bu şekilde de mi oluyor
Tugbayamn Benimde 3 gündür beyaz yoğun bir akıntım var ve afedersiniz ama sünüyor 35+1 haftalık ne olabilir sizce?
mervoss Elvanay hiç doğum yapmadıgım halde bende pembemsi sümüksü akıntı diye biliyorum :) bende de beyaz kremsi akıntılar var 37+5 im
Elvanay mervoss Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.benim ilk dogumumda kanliydı ilkdefa duydum için şaşırdım
ilayecemom alparslan12 evet çok geldi az önce yoğun bir şekilde ve çok koyu gebeliğimin başından beri ilk defa böyle olunca merak ettim bende
Prensessannesii52 Valla bende de peynir gibi beyaz beyaz akıntım vardı mantara dönüştürdü kaşıntınız da varsa dikkat etmenizde fayda var
Yaseminakkoyunk 38+4 olduk ve 4 gündür benimde akıntım çoğaldı suyla karışık beyaz bir akıntı ama nişan değil bu her yerde yazıyor ve herkeste olanlarda aynı şey olur pembemsi veya akıntının içinde biraz kan olunca nişan oluyor bence bu salgılanan akıntı doğuma hazırlık şeyleri bence
HtcGB Aynı akıntı bende de yoğunlaştı hele son 3 gündür.😬Nişan değil de o bölgeyi rahatlatma olarak düşünüyorum ben.😊Ve bel sırt ağrılarım çoğaldı ve daha şiddetli artık.😳
Aaygul Benimde bikac gündür açık sarı sümüksu köyü akıntı var Nisan mi acaba hiç böyle olmuyordu ve baya baya geliyor günlük ped kullanıyorum her lavaboda değiştiriyorum bazen normal alıntı bazende sümüksu oluyor bu Nisan mi acaba bu arada 36.4 um
Kybele23 Aaygul ayy günlük ped kullanmayın lütfen. Özellikle de gebelikte. Günlük pedin altı naylon olduğu için hava almanızı engeller. Allah korusun mantara çevirir. Onun yerine sık sık çamaşır değiştirin. Doktorum özellikle rahim akıntın olabilir kötü koku ve yeşilimsi sarı olmadığı sürece sıkıntı yapma akıntı var diye de sakın günlük ped kullanma demişti.