Nurunsl Hamileyim ve kramplarım var Kızlar bacak kramplarınıza sıcak uygulanması iyi geliyor mu ? Deneyen var mı
Tatlisannedilekk Nurunsl magnezyum kullanıyor musun cnm kullanmıyorsan doktoruna yazdır çok iyi geliyor😉 sade maden suyu iç hergün birde muz ye
nazeninhanim Nurunsl kramp anında masaj yapıyor eşim o iyi geliyor sadece.zaten sabaha karşı uykumdan uyandırıyor gün içerisinde hiç girmiyor. Magnezyum alıyorum kalmadı denecek kadar nadir oluyor
Nurunsl Tatlisannedilekk yiyeceklerde sıkıntım yok hepsini yiyorum. Feci kramp ağrım var. Bacak ağrım vardı bugün doktora dedim kramp yoktu. Ama kramp oluştu. 😔 haftaya pazartesine kdr beklemem gerekecek sanırım hap için
nazeninhanim Nurunsl 32. Haftalığım. Sağlık ocağı doktoruda verir diyr tahmin ediyorum ona da gidebilirsin
Havagul Bacaklarımla ilgili çok sıkıntı yaşıyorum ama kramplar için maden suyu ve magnezyum içiyorum. 3 4 gündür magnezyuma başladım faydasını gördüm.
Karsesi Nurunsl doktorunuzla hemen konusun magnezyum versin kramplar ve kemik ağrıları genellikle magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor