Minikaile2020-19 Kızlar merhaba kafam çok karıştı siz babynest yatak alt açma minderi aldınız mı gerekli mi sizce??? 🤔
bburcu Minikaile2020-19 aldım ☺️ Küçük beşiğin içine koyarım diye düşündüm. Annemlere falan gidersem de yanımda götürürüm onda uyur diye düşünüyorum
bttlll- Minikaile2020-19 bana gereksiz pahalı geldi yorgancıya gidip istediğim gibi diktirdim Müslin den de kılıf yaptırdım çok güzel oldu 🥰
Esraca Ben sadece babynest aldım müslin battaniyeyi üstüne derince alt açma işleminide onda yaparım diye alt açma almadım🤭🤣
mervoss Minikaile2020-19 ben alt değiştirme minderi aldım bide eşim almıs gelmiş 😂 babynest yerine reflü yatagı aldım beşiğin içine
Duduars Minikaile2020-19 Ben bime gelmişti babynest aldim canim bnce cok kullanişli ve alt acmada gerekli diye düşunüyorum
Hafizzeynep Minikaile2020-19 aldım ve pişmanım. Yepyeni Öylece duruyor evde. 3-4 defa kullandım sırf Kullanmış olmak için kullanmış olabilirim 😂
Sahrammm Minikaile2020-19 kızım 18 aylık bir hazır bir kendim yaptırdım çok memnunum kendi yaptırdığım esktra büyük yanları daha uzun yaptırdım 6 aydan sonra dönmeler çoğalıyor diye. Şu an da yer yatağı gibi kullanıyorum 😇