Esrelf Hanımlar bebeğimin ayakları aşağıdaymış doktor baskı hissedersin dedi. Ama ben hiç hissetmedim. Sadece son 2 gündür ağırlık var aşağıda. Baş aşağı dönmüş olabilir mi? Anlaşılıyor mu bu durum, hissedilir mi pozisyon değiştiği?
deletedmom351 Esrelf MTKutay Benim bebeğim 30. Hafta döndü şuan 35+4 hala başaşağı duruyor ve arkadaşın da dediği gibi mide de baskı hissediyorsun sürekli mide de bi hareketlenme oluyor ama tabii rahme de baskı oluyor oraya da kafası ağırlık veriyor.
Serap45 Esrelf bası aşağıda olduğunda alt tarafındaki kemiklerde baskı ve ağrı hissediyo insan belkide dönmüştür baş aşağı
MTKutay Bende 31 haftaligim bebegimin başı aşağıda ve ayaklarını mideme doğru olduğunu hissediyorum midemde baskı cok oluyor ben burdan anliyorum
Esrelf MTKutay deletedmom351 sizin söylediğinize göre bebeğin başı yukarda, ayakları aşağıda. Çünkü ben midede baskı hissetmiyorum gayet iyiyim. Yanlara ve aşağı vuruyor. Demek ki daha dönmemiş. teşekkür ederim kılzar🤗😘😘
DemetCeylan Bende 31. Haftadayım tekmelerini yan tarafımda hissediyorum ellerini de diğer yanımda. Hareket hep bu iki tarafta. Yan yatıyor sanırım doktora daha gitmedim
Esrelf DemetCeylan canım bende yatarken öyleyim ayağa kalkınca aşağıda baskı hissediyorum. Bi de sen nasıl anlıyorsun eli ayağı nerde😄🤗
Serap45 Esrelf canım bende midemde baskı hissetmiyorum ama benim bebişim doğum pozisyonunu aldı baya da oldu hatta sadece aşağıdaki kemiklerinde ağrı oluyo
DemetCeylan Esrelf sağ tarafımdaki hareketler çok sert acıtıyor ve karnımda yumrular oluşturuyor. Sağ tarafımdaki hareket daha yumuşak orası da elleri diye düşünüyorum 😂 baskı benim rahmimde değil göğüs kafesimde
HicranKzn Hafta benim bebişte o şekilde ilk baştan beri oturuyordu hala öyle ayaklar hep aşağıda baskı. Hiç beklemediğim anda çiş geliyor zor koşuyorum 🤣🤣🤣
Zeytininpeyniri Benim bebeğim de baş aşağı doğum pozisyonunda ☺ ayakları göğüs altimda hissediyorum tekmeleyip duruyor 😍kollarda yanlardan dürtüyor kasiklarimda aşırı baskı var😶 gayet iyi yerleşmiş artık donmesi düsuk ihtimal dedi doktor 32. Haftadayim
Zeytininpeyniri Esrelf evet oncekine göre baya baskı var yürürken bile zorlanıyorum çiş yapacakmisim gbi her an 😊
Esrelf Serap45 öylemi bende senin gibi hissetmiyor olabilirim. Aman erken gelmesinde önemli değil pozisyonu zaten sezeryan olacagım🤗😘😘