Kızlar merhaba ☀️😃 bende doğurdum burda bir çok doğum hikayelerini okuyup motive olurdum yine günlerden pazar günü ve ben doğum hikayesi okuyorum ve o gün de kontrolüm var.. yani geçen hafta açıklığım vardı bu pazar gittiğim de çatı muaynesi yapacaklardı sancım ayrım sızım yoktu. Su da gelmedi. Kontrole gittik ve çatı muaynesi olduğum da ebeler baktı daha sonra doktor gelip baktı ve doğumu yarılamışsın dedi. Nstye bağladılar ve hafif sancı çıktı tabi bende sancı hissi yok. Sonra beni odaya aldılar suni sancı verdiler ve nstye bağlı yattım. Saat 4 buçukda bağladılar suniyi. Sancıyı hafif hafif hissetmeye başladım daha sonra suyumu patlattılar ve scak scak bacaklarımdan su aktı. Ve kendi sancılarım o an başladı işte…. suniyi kapattılar ve kendi sancımı çekmeye başladım her sancı geldiğinde ıkın dediler bana tabi saatler ilerliyordu yere çarşaf serdiler her sancın geldiğinde bunun üzerine otur ıkın dediler ve bende öyle yaptım. Her beş dkkada bir sancı geliyordu ama çok uzun sürmüyordu her beş dkkada bir alttan muayne yapıyorlardı ve her muayne de ıkın uzun uzun dediler bebeğin başı göründü biraz daha uzun ıkın dediler ve bende onlar ne derse öyle yaptım. Ikındım ama bebeğin kafasının gerçekten çıkamıcağını düşündüm yani oraya kadar geliyor ıkınsam da o kadar büyük ki çıkmaz gibi geliyordu ve en son uzun bir kere ıkın çıkscak dediklerin de ben artık çıksın ve bitsin bu doğum derken ıkındım uzunca kesmeden kesinde bebek geri kaçıyormuş çünkü sanırım keside atıldı o anda bebeğin kafası çıktı ve nefes al ver dediler sonra nefes alıp verdim Ve bebeğin kafası çıktıktan sonrası hissedilmiyor bile bir baktım bebeğim kucağımda bir oh çektim çünkü doğumdan çok korkan ve nasıl yaparım ederim diye düşünürken resmen doğurdum şuan yanımda ve doğumdan sonrası dikişler beni çok zorladı makata kadar dikişim var oturup kalkmak çok zor ama bebeğimin herşeyiyle ilgilenebiliyorum Allah’a şükür. Bu dikişler de inşallah geçer bir haftaya ama doğum benim için en zoruydu onu hallettik gerisi çok önemli değil darısı bebeğini kucağına almak isteyenlerin başına inşallah sizler de sağ Salim kavuşursunuz bebişlerinize… sormak istediğiniz soru olursa ve ya bana dikişler hızlı nasıl geçer bu konu da Bilgi veren olursa da sevinirim 🥰 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..