anaokuluogr_29 Kızlar cumhurbaşkanı okul öncesi ve 1. Sınıfları açarak eğitime başlıyoruz dedi okul öncesi öğretmeniyim 19 haftalık hamileyim içimde korku endişe her şey var sizler neler yapmayı düşünüyorsunuz? 24. Haftada kesin idari izin veriyolar mı?
Natuvane anaokuluogr_29 canım ben de okul öncesi öğretmeniyim ama.son aya girdim.. 21 eylülde acilirsa emin değilim ama başlamam sanırım.. senn21 eylülde kaç haftalık oluyorsun.. evinin okula.uzakligi senin durumun öğrenci sayısı bunlarla alakalı bence.. Ama virüs var riske atmayim diyorsan..
anaokuluogr_29 Natuvane 21 haftalık oluyoruz okulum evime yakın ama kenar mahalle bir okul ve vaka sayısı mahallede çok fazla hizmetlimiz bile pozitif yani okulun yanındaki cami kapandı
esrtsc27 Ysmnn_38 peki istersek 32-36 arası çıkabiliyor muyuz izne şart değil yani dimi 24 te izne çıkmak. Ben iznimin çoğunu doğum sonrası kullanmak istiyorum da pek bilmiyorum yeni atandığım için..
Ysmnn_38 imren91 ben seminerler başlamadan önce 24. haftamı geçmiştim hocam ama burda bi arkadaşıma 24. Haftaya girdiğinde izne ayrılabileceğini söylediler
Tucu3435 esrtsc27 esrtsc27 kimi zorunlu diyor kimi değil diyor ben çıkmadım mesela müdürüm de çıkmak zorundasın demedi devam ediyorum okul açılırsa 32 de ayrılacağım
momteacher esrtsc27 idari izin aktarılmaz, 24-32 arasında istersen kullanablrsin, ama 32-37 arasını çalışablr alıp çalışırsan aktarabilirsin canım
Edsn Tucu3435 neden devam ediyorsunuz ki devam etseniz de 24-32 arası doğum izni olmadığı için aktarılmıyor asıl 32-37 arası gitmelisiniz okula aktarma yapmak için
Tucu3435 Edsn şu an canlı ders yapıyorum evde okula gitmiyoruz ama yüzyüze eğitim başlarsa doğum iznimi kullanacağım riske girmemek için.Uzaktan devam ederse 32 de çalışabilir raporu alacağım