BirMucize2015 Kizlar 15 eylül adet günüm ama 5 gündür özellikle sag gögsümün yan tarafi cok agriyor ayrica akintim cok fazlalasti ve bugün ara ara kasiklarimda agri oluyor sizde hamilelik belirtisimi yoksa adet belirtisi olabilirmi
afrasil BirMucize2015 canım göğüs tek taraflı ağrımaz ve yan tarafı ağrımaz diye biliyorum . Belki yumurtlamadr yada adettir bazıları adete yakın yumurtlama yaşıyor . Adetin geçerse test yap ama adet gününü geçmeden yapma bence
Sevm BirMucize2015 geç yumurtlama olabilir benimde öyle oldu ama yine bekle bakalım adet gününü inşallah hamilesindir🙏
BirMucize2015 afrasil aynen canim bende öyle biliyorum bugün agri dahada artti suan her ikisindede var ve gögüs uclarima dogruda agrima yapiyor 🥺 günüm gecmeden test yapmam zaten kuzum yoksa her seferinde hüsranla sonuclaniyor 🙄
BirMucize2015 Sevm yumurlama zamaninda bende hic gögüs agrisi olmazdi canim ama son bir kac aydir dengem biraz bozuldu gibi belkide dedigin gibi gec yumurtlama yasiyorum. Günümüzü beklemekten baska caremiz yok sen ne zaman hastalanicaksin ?
Sevm BirMucize2015 canım benim 3 eylüldü adet günüm ama benim 30 ağustosta çatlama gerçekleşti bide adetim düzensiz hep geç oluyorum 2 3 gün sonra kan verip öğreneceğim inşallah
BirMucize2015 Baharata adet günüm gecerse ozaman vericem canim kan yoksa cok takiyorum kafaya üzülüyorum