Zeyha1 Böyle kısa zamanlarda aralıklı olarak bebeğim bı bölgede taş gibi kesiliyor sanki buna bebek sertleşmesi mi deniyor eğer öyleyse bu ne anlama geliyor 38+1 im bu arada
Rmys1206 Zeyha1 kasılma canım o bende 30. Haftadan beri oluyor doktorum normal olduğunu rahmin kendini doğuma hazırladığını söylemişti 37+5 im daha da sıklaştı ama acı hissetmiyorum yalancı sancı dedikleri bu oluyor yani
demioz eğer sertleşme tüm karnınızda oluyorsa kasılma deniyor buna yani bir nevi vücut doğuma hazırlanıyor
Ftmakerim Rmys1206 aynısı bende de oluyor 34 haftaligim bir gün çok sık yapıyor bunu diğer gün daha az sakin oluyor… ama şancı yok sadece alt tarafa baskı yapıyor o kadar.. doğumun habercisi mi oluyor yani bu
demioz Zeyha1 benimki 28.haftadan beri kasılıyor ama son iki haftadır tüm karnım taş gibi oluyor yani bölgesel değil doktora danıştım kasılma olduğunu söyledi yani yalancı sancıymış
Miniginannesiiii1111 Busraaa16 benim 25. Haftada ufak ufak olmaya başladı çok minik 35ten sonra taş gibi olmaya başladı 17. Hafta bana erken gibi geldi genede en iyisini doktorunuz bilir
Belinay_AliEge Doktorum bana bebek o şekilde olduğu zaman rahim ağzının açılmasını kolaylaştırıyor demişti. Zaten doğum yaparkende bebek öyle oluyor . Rahim de bebek te kendini doğuma hazırlıyor aynı haftalar da benimde öyle oluyordu. 😊🙋🏻♀️
Zeyha1 Miniginannesiiii1111 Belkide normal bı durum ama bı farklit gibi geldi o yüzden sormak istedim bir bilene
Miniginannesiiii1111 Zeyha1 normal bence 🙈💕 ama dakika tut düzenli oluyorsa doktora gidebilirsin 5 dakikada bir gibi
Zeyha1 Miniginannesiiii1111 Sancı değil ya o belli yani belimden vurmuyor ben belden olmayan ağrıyı sancı değil diye biliyorum 🤷🤷🤷