Ayseannesi Serpil_27 hiç acımadı kendinizi ilişkidrki gibi serbest bırakın yani açın anlatanildim mi bilmiyorum. Serbest bırakmadıgım halde acımamıştı sonradan aklıma geldi serbest bıraktım
Sahrammm Serpil_27 2 kere oldum kendini sıkmaz rahat olursan fazla bir acısı olmuyor ben ikincisinde korkudan çok sıktım ilki açılmadı ama ikincisi acıdı çünkü beni korkuttular suyunu patlatırlar bilmem ne diye o düşünce beni öldürdü 😏 ve öğrendim artık asla kimseyi dinlememeyi çünkü herkesin bünyesi farklı acı eşikleri farklı o yüzden kulağımı kapatıp kendime ve bebeğime odaklanıyorum 😍
Mzyyn93 Serpil_27 eger kendinizi korkutup kasmazsaniz zor degil zaten kısa suruyo ben cok kasmistim kendimi ona ragmen cok aci hissetmedim
Busra557 Catalda oluyo bende yeni oldum korkarak gitmistim ama cok kolay gecti nerdeyse hicbise hossetmedim yapan kisiden kisiye gore de degisiyo bir gun sonra baska ebe yapti canimdan can gitti resmen yaoan kisi cok onemli yani
selin4141 Serpil_27 canım milletin dediği kadar sıkıntılı bir durum yok çatalda baktılar . Benden tavsiye affedersiniz ilişki yaşayıp ılık bir duş alıp gidin rahim açıldığı için daha rahat oluyor
OrkideAksan Serpil_27 sedyede yaptı doktorum benim muayenemi kendini rahat Bırak canım max 1 dakikalık işlem ayrıca hiç korkma suyu patlatmak o kadar kolay değil😉