Benim sağ kasığımda ağrılar.oldu bir iki gün adetime 1 hafta kala bir gece unutmam bir gaz oldu bende ev resmen gümledi sabaha kadar hatta eşime hiç iyi değilim ben sen git salonda yat dedim o derece kesin komsularda duymustur hayatımda hiç oyle olmamıştı hiç. Sabahı annem aradı gece rüyamda gördüm seni nasılsın dedi valla anne gazdan uyuyamadım dedim sen.nasil.gordun dedim.iki kişi geldi sen yatıyorum önünde durdular senin bir şeyler yaptılar sana sonra döndüler bana biz yerleştirdik gidiyoruz dediler çekip.gittiler dedi annem sen hamilemisin yoksa dedi bana bende yok anne daha ilk ay denememiz bizim hemen nasıl olsun sen çok düşünmüşsün ondan görmüşsün dedim. Hesaplamalara göre o gece yumurtalık rahme düşmüş yerleşmiş o vakit çok gaz olurmuş doktoruma sormuştum şişkinlik yaparmış genelde benim.en büyük belirtim bu gaz ve annemin sabahında beni aramasiydi 😂🤰🏻🤲 4 gün sonra da adetime 2 gün kala test yaptım silik çizgiyi gördüm.cok.sukur Rabbim isteyen herkese versin hayırlısı ise insallah hee bir de dudağımda uçuk çıkmıştı benim 😂👏