Duduars Kızlar 34.haftada bebek hareketleriniz nasıl.Benim bi kac gundur sert tekmeleri yok bazen cok hareketli bazende çok sakin
busra1708 Duduars biz de 33 haftalık olduk, kafasına nasıl eserse öyle 😊 bi gün çok hareketli bi gün çok sakin. Özellikle yorulduğum günler daha sakin oluyoruz. Sanırım bu konuda da her bebek aynı olmuyor 😊
Gonay Duduars bnmkıde o şekıldeydı bgn kontrolumuz vardı doktorum pozisyonundan kaynaklı o sekılde olabılcegını söyledı
Seraparsln Benim pıtırcık iki gündür bayağı hareketli MasaALLAH. 3 gün sessiz 3 gün hareketli olur genelde 😊 yanlız son bir haftadır o hareket edince canım çok acıyor büyüdü iyice sanırım ondan 🤔
cansukoc busra1708. Bende 32+3 teyim hareketleri gayet iyi çok şükür. Ben yorulduğumda hareketi artıyor.
Mucizelerim2020 Keske biraz sakinlesseler benimkiler ikisi iki yandan güm güm mahfoldum ikiz bekliyorum 35 hafta 💓
Duduars Sanırim bu haftalar hepimizin bebekler hemen hemen aynı tedirgin olmuştum bende kontrol de haftaya buyudukleri icin yerlerimi daraliyor ki
Duduars Hayaldenizi olmuyor canım bi ara oldu magnezyum ictim gecti sabah genelde kasilma oluyor sonra geciyor
CansuAbinik Duduars Benimki başından beri durduğu yerde durmuyor. Sürekli hareketli 🙄 Gündüz evin içinde dolanırken de gece yatağa yattığımda da hep hareketli. Dışarı çıkınca napacağım hiç bilemiyorum 🙈🙈
Duduars CansuAbinik seninkinin maşallahi var demek canim benimkide en basindan beri fazla sakin durtmeyle hareket ediyor bilmiyom dogunca nasil olck 😁
Zng Duduars bnm hareketleri normal 34+2 günlük ama buhun nokta nokta sanki kan geliyo akıntıyla sizlerde de oldu mu
Duduars Zng bende kan olmadı canim ama kan varsa doktoruna gorun bence ihmal etme nişan dedikleri olay olabilir postlarda okumustum akinti icinde kan oluyormus kiminde dogum baslangici olabiliyormus ihmal etme bence