Cansucnl Merhaba annelerr ben size yenidoğan için şampuan ve detarjan önerilerinizi danışmak istiyoruum🤗 yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Naren1 Cansucnl bütçen uygunsa mustela şampuan değilse unıbaby deterjanda duru granül veya hacı şakir olabilir
Cansummm Cansucnl şampuan mustela deterjanda ıncia aldım ve tüm çamaşırlarını yıkadım çokta iyi oldular yumuşacık kokusuz
busraburcak Cansucnl canım kızım 3 aylık şampuan vücut losyonu masaj yapı mustela deterjan incia ve green clean kullanıyorum aşırı memnunum ayrıca kesinlikle granül deterjan kullanma aşırı toz bırakıyor kıyafetlerde bebişlerde çok hapşırıyor 🥰
Sinem1903 Cansucnl ilk başta dalın aldm fakat kizimin cildi cok hassas olduğundan hep alerji yapti iki cocugumada şampuan Sebamed, deterjan dalan roxy cok iyi geldi.
Cansucnl Naren1 bende Mustelaya baktım bugün. Ama kullananlara danısmadan almak ıstemedım. Çok tesekkurler 🥰
Cansucnl busraburcak bana granulu baya onerdıler ama bu dedıgnzden sonra asla almayı düşünmüyorum çok teşekkürler 🙏🏻🥰
AylinB Cansucnl hipp aldım araştırabilirsin, tamamen zararsız ve fiyatı diğer ismine nazaran uçuk fiyata sahip şampuanlar ile aynı :) deterjan da duru granül aldım 👍🏻
Cucu2015 Cansucnl şampuan mustela aldım. Deterjan da just green kullanıyordum zaten. Bebeğe de onunla devam edeceğim. Organik deterjan içeriği tertemiz
busraburcak Cansucnl bana da çok önermişlerdi kuzum bende aldım ama bi kere bile denesen çok fark ediyorsun 😘
Bhryctrk Cansucnl şampuan mustela aldım. Deterjan duru granül matik. Mühendisoğlu ve hekim önerisiyle
1cnr1hrm Cansucnl mustela şampuan setini aldım çantalı olani, içerik olarak inceledim.Green Clean sıvı deterjan aldım 😊
Kybele23 Cansucnl instagramda mühendisinoglu diye bir profil var orda adam ürünlerin içerdiği maddelere göre değerlendiriyor hangisinde kimyasal var hangisi temiz içerikli. Ben her şeyi ona göre aldım. İsterseniz oraya bir göz atın bütçenize göre karar verirsiniz.