efendimannem Annelerrr Haftada cinsiyet öğrenen var mı?? Aşşırı merak ediyorum doktora gidicem acaba öğrenebilir miyim🤭🤭
Nezosikra efendimannem bende 12 inci haftada öğrendim canım doktorun tecrübesine ve ultrason aletine bağlı bence yanılıp yanilmamasi 12 haftada kıza benziyor dedi 1/80 kız dedi suan 28 haftalık olduk hala kiz yani
Tugce0158 12 hafta da kemik yapısı %70 erkeğe benziyor dedi farklı doktora gitmiştim bugün %99 erkek dedi kendi doktorum 15 haftalık olduk
Nezosikra efendimannem inslalah bebisinizin pozisyonu falan sa uygun olur kendini gösterirde öğrenirsiniz bizede haber edin yarın inşalalh 🤗🤗
Hanfebyrktr Haftada öğrendik hatta hiç sormadım ultrasyon aletini koyar koymaz oğluş geliyor dedi doktor şimdi 16 dayız detaylı ultrasyonu bekliyorum bende hastalıktan dolayı sık sık gitmeyim diye düşündüm
355335 11 haftalık erkeğe benziyor dedi 13 de ikili de erkeğe benziyor dedi 15 de erkek pipisini gördüm dedi 17. Başka bir Dr 💯 kız dedi Ayrıntıliyi bekliyorum kesin ozamn çıkar kısmı erkek mi