Meryemerva 12+1 günlük hamileyim. Pazartesi doktor a gittim cinsiyeti belli olmadı. Salı günü yine gitcem inşallah belli olur. Var mı cinsiyeti belli olan bamişler 😀
Aysehatun Meryemerva bizde 13+3 haftalığız yarın kontrolumuz var bizimde bakalım öğrenecekmiyiz Allahtan hayırlısı🐣
Meryemerva Aysehatun hadi hayrlısı canım RABBİM sağlıklı evlat versin. Benim 2. Çocuğum bir Kızım var bakalım bu ne olcak
Mutlulugum Bende 12 kasım inşallah! 12+3 doktorum kız tahmininde bulundu, 70% dedi. Bakalım haftaya öğreneceğim. Sende de tahminde bulunabilir canım 🌸😻🙏🏽
Meryemerva Mutlulugum benim de 14 kasım. %70 kız dediyse büyük ihtimal doğrudur canım. Benim kızım da da öyle söylendi Sonra 16. Haftada netleşti
GlcanKarakaya Bizde öğrenemedik 12+5 😂 çok heycanlıyım 16 haftalıkken falan diyolar ama bakalım inş o kadar uzamaz
Aybukealtintas 11+4 deyiz bizde, bugun kontrol um vardı cinsiyeti sorunca güldü doktor😂 önümüzdeki ay söylerim dedi 😂
Meryemerva Aybukealtintas bazı doktorların da prensipleri 16 dan önce söylememek. Aslında tahmin ediyorlar ama yanılma payını istemedikleri için söylemiyorlar 😀
Aybukealtintas Meryemerva Aynen öyle, sonradan değişmesinden se çok daha iyi kesin öğrenebilmek, benim bir arkadaşıma doktoru 7. Aya kadar erkek demişti sonra kız oldu 😂😍
elifalperr Aybukealtintas Hatice-02 valla ben içiyorum burda baya yorumda okudum fayda görenleri bebeğim kilo aldı diyenleri deneyip görcez 😂🤭
Aysehatun Birgulbasegmez2 yazarım tabikide canım yazmaz olurmuyum ins yarı belli olursa 😍 senin cinsiyet belli mi zaman gidiceksin doktora
Birgulbasegmez2 Aysehatun yok canım 12 de gittim bişey söylemedi doktor ay sonu gideceğim randevum var o zaman öğrenicem inşallah ♥