Ozdmrkbraa Rabia_karaman003 gaz sıkıntısı vardır canım bide regl olmadığın için onun şişkinliği var zamanla düzelir 😌
Mom103 Rabia_karaman003 ya sişkinlik oluyo biliyormusun. Şiskin oluyo bendede oyleydi şuan 4+4 bi gorsen yanki 4 aylik filan karnimda sişkinlik olmaya basladi
forever23 Rabia_karaman003 benim 18 hafta canım daha düzgün çıkmadı.ilk haftalar şişkinlik ve gaz problemi oluyor belki o nedenle olmuştur😊
Ozdmrkbraa Rabia_karaman003 yerleşme sancısı o kasıklarında olur sen dikkat et kendine ağır kaldırma çok iş yapma dinlen yukarılar uzanma zamanla geçiyor hepsi inşallah sağlıklı bekleyişlerin olsun 🐣
EB1661 Rabia_karaman003 bende öyle sanıyodum 2 haftadır bariz bebek göbeğim var 5 ayımdayım öncekiler gaz şişkinlik falanmış sende inşAllah zamanla anlarsın ben şimdiden erken çıktı diyorum mesela 😅
Hamileanne Rabia_karaman003 benimde çuktı ama 3. gebeliğim olduğu için normal 2.gebeliğimde de erken çıkmuştı ama ilk gelikte 6 aya kadar çıkmadı karnım
Anne18 Rabia_karaman003 ayy ben öyleyim 9 haftalığım kocaman karnım gören hemen hamile oldugumu anlıyor yani
ecembugra53 Rabia_karaman003 canım onlar bi süre sonra dururlar büyümesi ilk zamanlar hormonlardan kaynaklı oluyorlar
Dilanbingl Rabia_karaman003 her bebek farklı olduğu gibi her annenin vücudu,anneliği de farklıdır :) senin vücudunun anatomisi öyleyse hiç kafaya takma, elinle sevebileceğin miniğine daha çabuk ulaşacaksın demektir 🌸
Aysegulbagca22 Rabia_karaman003 çok normal adet olmuyorsunuz o yüzden şişiyor benimde öyleydi şimdi 13 haftalık hamileyim hafif çıkmaya başladı