GlcanKarakaya Merhabalar 3 aylık gebeyim kendi arabamızla 7 8 saatlik yola çıkıcaz doktorumuzlada konuştuk bi sıkıntı olmaz dedi ama herkes sarsılırsın diyip duruyor artık iice moralim bozuldu yolculuk yapıp ne gbi önlemler aldınız ?
Deletedmom05 GlcanKarakaya niye sarsılacaksın ki yaa ben de 6 ve 8. Haftalarda gitmiştim. Normalde araba yolculuğunu hiç sevmem ama gayet güzel geçmişti. İçini bastıracak şeyler al leblebi kraker ve kesinlikle limon 🍋 bence kanama düşük riskin yoksa çık. Kimsenin lafına bakma.. pişman olursun. Bende 12.haftada eşim ile uçak yolculuğu yapacaktım böyle söylentiler yüzünden eşime eşlik edemedim. Hâla pişmanım
Elifdilara GlcanKarakaya bolca mola vererek dinlenerek gidebilirsin tabi.keyfini çıkar bence yolculuğun
deletedmom507 GlcanKarakaya ben de ramazan da 18aylık olunca babaevine gitmek istiyorum sadece 3.5saatlik yol bir değil 5kocam var herkes karışıyor bişey olur diye bıktım daha doğmadan bu müdahalelere
GlcanKarakaya Deletedmom05 düşük riski vardıda 5.haftda doktor zaten geçti dedi artık progestanı falanda bıraktırdı yani inş ya tavsiyeleriniz için tşk ederim 😘😊
zehracinar Deletedmom05 Bende Ramazan ayından sonra eşimle Karadeniz’e gidicem planımız böyle ama etrafımdaki herkes şakın gitme bebek erken doğar ölür falan diye korkutuyor çok üzülüyorum 😞30 haftalık falan olucaz o zamanlar doktoruma sormadım daha ama etrafımdakiler o kadar korkuttu ki artık ben bile vazgeçicem gitmekten
GlcanKarakaya zehracinar bitmiyo ki milletin lafı doktorunla konuş sıkıntı yoksa git değişiklik iyi gelir valla
Hannah GlcanKarakaya ben de 13. Haftamda yani geçen hafta korkarak 5 saat gidiş 5 saat geliş olmak üzere yolculuk yaptım ve eşya taşıdım bir sürü. Çok şükür hiç birşey olmadı ama açlık yorgunluk epey zordu. Her bünye bir olmaz tabi ama eğer bir risk yoksa sıkıntı olmaz inşallah 🙂
Keriminmutluannesi GlcanKarakaya canim her bir iki saatten bir arabayı durdurub 5-10 dk yürüyüş yaprsan bi problemin olmaz hamileliğim boyunca çok seyahat ettim hepsinde öyle yaptım