Birsen2906 Benim daha belli olnasada gogserimin dolgunlugunda vajinamin sizisi ve kasik bel agrimdan anlayabiliyorum 🤗
Ozdmrkbraa Birsen2906 2 haftalık gebelik mi 😂 yani kusura bakmayın güldüm ama planlı olan bişey olsa bile bunu bilmeniz ne bileyim hele ki o belirtilerle baya iyiymiş 😂😂
EB1661 Sanırım yumurtlama gününe göre hesaplıyosun toksa benim belirtilerim 6 hafta başında çıkmıştı adet başlangıvından hesapla en aşağı 3 yada 4 çıkması lazım ya 😅
Eceunverkanra Birsen2906 adetinizden 2 hafta gectiyse muhtemelen yumurtlama doneminiz o yuzden oyle hissediyosunuzdur degerlendirin bu gunleri ☺️ Allah gonlunuze gore versin insallah 🤲🏻
Selo39 Birsen2906 ayy canım sen baya bilgisizsin kaç yaşındasın? Cocugu Allah verir nerden biliyorsun 2 haftalık hamile olduğunu 😁öyle bir şey tabiki yok gebelik oluşmuyor bile daha 2 hafta nedir ya Allah aşkına sen hiç mi kitap okuyup araştırma yapmıyorsun
Attent Birsen2906 2 haftalık gebeliği hiç biri anlayamaz en az 5.6 hafta anlaşilir sen piskolojik olarak kafada tanimlamissin
Anneolmayahasret Birsen2906 iki haftalik gebelik belli olmaz ayrica nasil anladiniz iki haftalik oldugunj😂🙄🙄