55555 egeninincisii benimde bugün 39+1 de canım kontrole gittim nişanım geldi 5 gün önce bugünde 1 cm açıklık çıktı ama bebeğim kanala girmemiş hala, senin ne zaman girmişti özel birşey yaptın mı
egeninincisii 55555 2 hafta önce 1 cm açıklığım vardı. Geçen hafta nişanım geldi. 5 gün falan da sancı çektim 🤗 Sadece squat, duş ve ilişki canım, başka hiç bir şey yapmadım özel olarak 🙏🏽
Mcz-01 egeninincisii Allahm bağişlasın şükür siz kurtuldnz darisi bize olsun inşallah ☺️Ben squat yapmaya kacıncı haftada başladğınızı merak ettm de ☺️
55555 egeninincisii peki kanala kaç gün önceden girmişti canım önceki muayene de kanalda demiş miydi doktorun
Zeynozeze egeninincisii birşey sormak istiyorum 5 gün sancı çektim. Yazmışsınız bu nasıl birşey mesela sancı ve kasılmayı tarif edebilir misiniz çok merak ediyorum çünkü cumartesi gününden beri şiddetli bel ağrım var belinin sol tarafında bir bıçak yada iğne birşey var gibi yürümeme engel oluyor 35+6 yım burada
Derya-1516 egeninincisii canım ilişki son ayda yasak değil mi ben öyle biliyorum. Bi zararı olmadı mı bebeğe ? Ne gibi faydası oldu ilişkinin doğumuna ? Bende 33 haftalık erkek bebeğe gebeyim ilk gebeliğim o yüzden sordum
Caglakgl egeninincisii gözün aydın cnm çok şükür kurtuldun bundan sonrası bebeğimle güzel günlere inşllah bugün biz aynı haftadaydık bugün benimde sancılarım cıktı 1 cm acılık var inşllah açıklam olurda normal doğumum olur bebeğim şuan 3900 doktor normal biraz zor olur iri bebek dedi ama bakalım pazartesine kdr bekliycez gelmesse pazartesi sezeryan olacağım.
Berillafcisari Serpil_27 bel ağrısı çok yapıyor kendimden biliyorum çünkü ilk doğumum normal ve epidural oldu 3 santim sağa kaydırdıkları için hala oo ağrıyı çekiyorum
Songulkls27 egeninincisii ay maşallah maşallah gözümüz aydın 🌼 darısı bizlerin başına ödüm patlıyor ya 🥺 30 haftalığım kendimi doğum yapmış olarak hayal edemiyorum 👀
egeninincisii Songulkls27 Kuzum korkma, gerçekten çok zor değil. Birazcık canın yanıyor tabi sancılarda ama ben içimden “geçecek, bitecek” dedim. Kolay oldu. Zaten sancılar gidince rahatlıyorsun dinleniyorsun 🙏🏽
Zdgnsym93 egeninincisii çok teşekkür ederim ben de epidural düşünüyorum bakalım bizim sıpanin durumu ne olur döner mi dönmez mi bakacağız.hayirlisi 🙏🤗
Cemrenur egeninincisii gözün aydın canımmmm🥰 kuzum sana bi sorum olacaktı. Şimdi depend bakıyordum ama kaç paket alınması gerekiyor acaba sen kaç tane aldın😬
egeninincisii Cemrenur Biz bir paket aldık ama bir paket daha alacak gibiyiz. 2 paket olmalı bence en az 👀