gunesveguney Kizlar selam.Bu zamana kadar ovulasyonla hic yumurtlama yakalayamadim.Bu ay femara ile 2. Ayım Ovulasyon testi ile destekliyim dedim.Bi bakar misiniz testlere bugin 14. Gunum sanki bi iki güne yumurtlama olacak gibi dimi?
MiniKaya gunesveguney evet canım sanki yumurtlaman yaklaşmış ama bazen böyle olup sonraki gün dahada silikleşebiliyorda kaçırdımmı diye düşünme yani aynı koyulukta yada daha t daha koyu olana kadar devam et 😊
Umutduru gunesveguney bence daha yumurtlama değil benim de böyleydi ertesi gün daha da koyulaştı o gün de yumurtlamam oldu..ama yine de bu günü de değerlendir
gunesveguney MiniKaya tamam canimm.Bi turlu cozemedim ya hep silik kaldi biraktim biraktigim hafta yumurtladim bu sefer birakmamam lazim :))
gunesveguney Umutduru bencede daha degil ama yaklasmis sanki dimi 😊 bu zamana kadar hic yakalayamadim bu ay umutluyum insallah 1 saat onceden sivi alimini kesiyorum dogru yapiyorum sanki bu sefer dimi
Umutduru gunesveguney evet canım ben de öyle yaptım bi de yaptığı n saatte yapmaya dikkat et ben 3 gibi yapıyodum hergün 😊😊 ve galiba hamiletim ovulasyon testini denediğim ilk ayda🙏🏻🌼
gunesveguney afrasil tesekkurler canim b3nde 1-2 gune olcak gibi dusundum buraya da bi danisiyim dedim 😊 yarin tekrsr ayni saatte yapcam 😍