egeninincisii Annesinin doğum gününden bir gün sonra , 39+0’da geldi canım oğlum ❤️ Doğum hikayemi biraz kendime gelince yazacağım. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.
Esma98 egeninincisii hayırlı olsun gözünüz Aydın. Bugün hastaneye giderken takside bizi de bilgilendiriyordunuz ve gün içimde aklıma geldiniz size dua ettim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllah 😇💕
MiniKaya egeninincisii gözün aydın canım sağlıkla büyüt oğlunu 🤲🏼♥️ Kendi doğum gününde gelsin çok istiyordun görüyordum postlarda peşpeşe kutlarsınız doğum gününüzü artık inşallah 🌸
Pinarx07 egeninincisii hayirli ugurlu olsun gözunuz aydin bizimkide gelse artik 40 hafta olduk sizin postlari goruyordum herkes doguruyor ben kaldim ☺
Mom10 egeninincisii gozun aydin canimmdaha gecen gun gordum yazini 🥰Allah Hayirli evlat eylesin insAllah 🤲🏻
mrvears egeninincisii hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz Aydın 🙏🏻❤️ darısı hayırlısıyla bizlere nasip olsun 🙏🏻
Elbu egeninincisii dua edin diye post acmissin onu gordum ve dua etmistim sana simdi dogurdum diye postuju gorunce cok sevindim sende bize dua et lutfen
Ebruaybars egeninincisii ayy canım hatirladim seni 😍 Rabbim sağlık sıhhat versin ne mutlu size çok mutlu oldum hikayeni bekliyorum🙏😇