Ceydaaaaa Kızlar merhaba. 29 haftalık hamileyim 3 4 gündür baş ağrısı ve halsizlik yaşıyorum. Kan değerlerimin düştüğünü hissediyorum yarın sağlık ocağında kan değerlerime baktıracam. Sizler kan ilacı ne zaman kullanmaya başladınız ?
imren91 Ceydaaaaa Ben sağlık ocağına 20.haftamda gittiğimde daha önce başlaman gerekirdi dedi. Düşük çıktı benim de. Banu Çiftçi diye bir doktor var yanlış hatırlamıyorsam 5.aydan sonra kesinlikle başlanmalı diyordu.Siz gidip baktırın ona göre başlayın.
Minikfasulyem26 Ceydaaaaa bir zamni yok kan degerlerniz sinirin altina dustudugunde hemen baslamalisiniz. Mesela bn 38 haftalgm hala degerlerm dusmedi Allaha sukur hic kullanamdim. Doktorm her gttgmde bakiyo
kedilervekaranfil Ceydaaaaa düzenli günde iki defa kan ilacı kullanımından sonra değerlerim yüksek çıkmıştı ama doktorum Doğuma kadar devam ettirdi. Doğumdan sonra da devam ediyorum
turansmom1 Ceydaaaaa ben kan ilacımı hamileliğim 12. Haftasından beri kullanıyorum canım 33 haftalığım suan canım ve genelde yani yakınımdakilerede hamileliğin basinda başlanması gereken bir ilaçmış😊
Ceydaaaaa Minikfasulyem26 Teşekkür ederim bende geçen ay kan verdiğim de değerlerimin güzel olduğunu söyledi o yüzden vermedi ama bu aralar çok halsiz olunca değerler belki düşmüştür diyorum 😊
turansmom1 turansmom1 birde magosit var oda demir icindi sanirim ikisini duzenli kullanıyorum başindan beri
seymaabyk Ben vitamin ilacını gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri içiyorum doktorum yazdı. Kan ilacına da 8.hafta da başladım