GlahBilgiliPelit kızlar çok merak ediyorum nişan gelmeden normal doğum yapan var mı? illa nişan gelmesi beklenmeli mi yoksa sancılar nişan gelmeden de başlar mı?
Alinmavi GlahBilgiliPelit benim nisanim gelmedi direkt suyum geldi hatta sancim da gelmedi suni sanciyla dogum yaptim.
Minnosunannesi GlahBilgiliPelit ben çok duydum hatta kız çocuğunda nişan gelmez su gelir direk derler
BeyzaGnaydn Evet, benim nisanim gelmemisti, sancim vardi en son hastaneye gittigmde 5 cm aciklik vardi ve suyumu patlattiktan sonra cokkk hafif kan gibi gelmisti.
Elifffyaman GlahBilgiliPelit kisinin agri eşiğine bagli kimisi com yipraniyo kimisinin hafif atladığı oluyo bunye meselesi bende oyle sac bas yoldurmadi agri esigim yuksekmis
Alinmavi GlahBilgiliPelit suni sanci dedigimiz aslinda oksitosin hormonu. Kasilmalarin baslamasi icin oksitosin veriyolar. Boylece beyin dogum icin uyariliyor. Sonrasi zaten kim.nasil yasayacaksa kasilmalari o sekilde yasiyor. Yani disardan verilen ekstra bir sanci yok. Benim sahsen iflahim kesilmisti son 1 saat , ondan once gayet katlanilabilir duzeydeydi.
GlahBilgiliPelit Minnosunannesi benim de kızım olacak 😍☺ Bazen ağrıları önemsemeyebiliyorum çünkü rutin ağrılardır nişan gelmesi lazım vs die ama anladığım kadarı ile böyle değil ve dikkat etmek gerek..