Sera34 Haftada su fazlalıgımız çıktı şuan 32 haftalıgız 29 haftada şeker yüklemesi yaptık bişi çıkmadı ama dikkat et dedi yediklerine bi zararı etkisi varmı acaba yada nasıl gecer ?
isyo Sera34 bende gebelik şekeri vardi suyum fazlaydı hiç meyve yemem normalde bi ara meyveye sarmıştım o da suyumu arttırmıştı
selin4141 Sera34 canım benimde suyum fazlaydı şekerim yoktu dikkat et kontrollere geldiğinde bakalım dedi hatta ara sıra sıvı geliyordu amiyosentes testi yaptırdım bişey çıkmadı şükür şimdi 38.haftadayim suyu normale dönmüş moralini bozma 😇
SnFk Sera34 28. Haftadayım benimkine de biraz fazla dedi. Progestan ve bol dinleniş verdi. 31. Haftada gel dedi. Meyve artırıyor mu gerçekten ya? O kadar meyve yemiyorum porsiyonluk yiyorum normalde. Şeker yüklemesine bağlıyorum ben su artışımı.
Minikpasa isyo RuzgarsMommy sizce meyve mi artırıyor. Benim bugun arttığını öğrendim 😣 37. Haftamdayım haftaya sezaryen olacağım, bu haftaya kadar iyiydi oysa ki
RuzgarsMommy Benim fazlaydi Kontrol altina almaya çalıştım Karpuz meyve sekerli şeyler dondurma vs yemedim hiç kestim baya Sonra artmadi ama azalmadi da Yaz hamilelginde bunlari yemeden durmak çok zordu 2 ay sabrettim :/
isyo Minikpasa meyve arttiriyor bildiğim kadarıyla ama senin doğumun gelmis zaten Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 💕
Miyne89 RuzgarsMommy benim de sınırda fazla dikkat et dedi doktor ama zaten sıcaklarda iştahım yok meyve de yemezsem içimi acio soguk soğuk
Damlamm Kuzum bende seker testi yaptirdim sekerim normal cikti ama suyum fazla cikti bende bi ara doktora gtmeden once meyve tüketimi cok yapıyordum cok meyve yiyordum buda etkili olabilir