Aysel Kızlar beyhekim hastanesi sevilay hanımın hastasıyım normal Doğum istiyorum ve çok güven verdig için ama hastane biraz eski ya korkuyorum sizce giden var mı oraya
Tbrk Aysel canim cok mukemmel emin ol. Bir ay once sevilay hanimda dogum yaptim. Hict3 eski degil. Sevilau hanım dogumhaneyi yenilemis. Ustelik hemsireler ebeler mukemmel. Cok ilgilendiler. Icin rahat olsun
Aysel Tbrk bende işde yapanlardan bilgi almak daha iyi diye sormak istedim onun hastasıyım normal dogumda motive eden tek doktor diyorum ama işde hastane için eski bişey olsa napcan diyenler olunca doktorda bu 32 haftadan sonra değişmem zor ve iyi dgl diyorum
Aysel Tbrk küvez yok ama birde bişey sorcam Doğumdan sonra bebek için işitme testi vede çocuk doktoru muane ediyomu bebegi
Tbrk Aysel canim benm zaten sen konaktada yapsan. Eger bebegin durumu cok ciddiyse yada yeterli degillerse her turlu dogum evine devlete yonlendircekler zaten. Evet geliyor cocuk doktoru muayene ediyor. Testler yapiliyor topuk kani vs. Isitme testi icin sira veriyolar
Aysel Tbrk bunların hepsi dogum parası içinde degilmi ektsra bir ödeme çıkarmıyolar özel hastane olunca insan bir acabamı diye düşünüyo tabi özellerde tam donanım bulmak zor yine dogum evine yolluyolar desene
Tbrk Aysel smdi soyle soyleyeyim sana. Bn cuma gunu yatis yaptim suni sanci aldim. Sancim baslamadi. O gece kaldim. Cumartesi tekrat serum takildi. Sancim geldi cumartesi dogum yaptim. Pazar sabah cikmam gerekirken cok kanamam oldu dogumda. Doguma 12. 7 ile girdim. Ertesi gun kanim 7 ye dustu. Pazarda yatirdi bni. Pazartesi oglen ciktim. Kan uyusmazligimiz vardi ki o igne cok pahali. Onu vurdular. Iki unite kan takviye ettiler. Bebegin topuk kani sarilik vs bakildi. Isitme testi cihazlari bozukmus o yuzdne dogum evine yonlendirdiler. Ve cikis islemlerinde bunlarin hic birine ekstra ucret odemedim. Girerken 2000 aldi. Hatta dedim smdi ekstra iki gece kaldim igne kan vs alir. Dogumdan snra 15 gun icinde iki kez kntrole goturdum muayane parasi almadilar. Sadece 20 tl verdim
Aysel Tbrk gerçekten mi şuan şaşırdım yani ayrıca geçmiş olsun Ve özel hastane diyince ister istemez insan düşünüyo malum yada ilk girişte para yatırılıyo ya her şey dahil diye belkide ondan yani
Aysel blackmail işitme testini bir 1 ilk gün yapıyolar birde 1 hafta sonra öneriyorlar bende öyle biliyorum
Aysel Tbrk aynen bende öyle düşünüyorum normal ve sezeryan 2000 suda dogum 2500 mü ondan emin dglm de tam
Aysel Tbrk inşlh canım 8 aya kadar sevilay hamıma gittim bu saatten sonra doktor degişmek zor geliyo alışmak zor gerçekten Doğuma şurda 1 ay var ama işde insan gerçekten yaşayanlardan bilgi almak istiyo hakkını helal et çok saol
Habibi 15,gün önce yengem beyhekim hastanesinde Doğum yaptı. Doktoru Orhan solakoğlu ama hastane gayet iyi güzel, tüm personel ilgili idi. Memnun kaldık. Benimde doktorum Orhan bey sanırım bende orada doğum yapacağım ☺