Burcu3506 Kızlar yumurtlama zamanında ilişki yasamadık fakat sık idrara çıkıyorum adete 1 gün var vE midem bulanıyor bi ara da belim ağrıyırdu test yapın diyeceksiniz yapamıyorum negatif görmekten çok korkuyorum
Deletedmom417 Burcu3506 Ama böyle bilemeyiz ki? Adetinin gecikmesini bekle madem 1 hafta daha sonra test yap. Miden bulanıyor diye sana hamilesin diyemeyiz. Testteki negatiften daha çok üzer bu seni.
maria12 Burcu3506 bence belirti varsa yine de yap ama bazen adet zamanında benim de midem bulanıyordu. Belim ağrıyordu. Kist vardı bende o yapıyordu bulantı
Burcu3506 Adetim geçsin 3 gün sonra gidicemmm sonra heves hayal kırıklığı ağla İstiklal marsı kapanış oluyor
Tugce38 Canım bende senin gibi düşünüyodum ama gece cok midem bulandı durmadım gittim adetime 3 gün vardı 3 haftalık hamile çıktım doktor olabilir illa adetin gecmesi gerekmiyo dedi
little_butterflies @Burcu3506 idrara çıkmak hamileliğin belirtisi değildir psikolojiktir muhtemelen. Bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapar tuvalete sık çıkma bu yüzdendir. Umarım gebesinizdir. Adet gününün sabahında ilk idrarla erken gebelik testi yaparsanız gebelik var mı yok mu çıkar 🙌🏻