Cansummm Deletedmom417 sancılar ve kasılmalar 10-8-5 gibi gitgide dakikası düşüyorsa ve şiddetleniyorsa hemen gidin ama onun dışında kasılmalar sancılar düzensiz uzun aralıklı olduğu sürece sorun yok demişti doktorum. 36+1 iz bizde benim de hafiften belime ağrı giriyor ve karnım taş gibi oluyor kasılmalarım arttı bu hafta ama doktorum normal diyor.
Deletedmom417 Cansummm mesela bu postu açtığım da kötüydüm şuan iyiyim😔 yalancı kasılma yalancı sancı mı😪
Cansummm Deletedmom417 geçtiğini söylemişsiniz bu yüzden doktorumun bu durumda dediğine göre yalancı sancı oluyor. Eğer geçmeyip üzerine ağrısı ve süresi şiddetlenirse gerçek doğum sancısı oluyor. Bir de siz karnınızın bir yerinin sertleştirmiş söylemişsiniz kasılma da göbeğin her tarafı taş gibi oluyor sonra yumuşuyor.
demioz benim bebeğim de çok kasıyor kendini tüm karnım taş gibi oluyor doktora söyledim yalancı sancı olduğunu söyledi bi de ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğim için normal olduğunu dedi
Deletedmom417 Nur1126 oldu yine😟 şuan uzandım bayadır hareket etmiyor uyudu sanırım 🙄 sürekli taş gibi oluyor toparlanıyor yaaaa😔
Nur1126 Deletedmom417 ben de az önce çığlık çığlığa kaldım anlamadım ne olduğunu birden vajınamın içinde bir yer acıdı çok değişik bir şey hissettim yürümem zorlaştı sonra yavaş yavaş geçti ama hala var ayağa kalkınca sızlıyor yanıyor
Nur1126 Deletedmom417 çarşamba günü montrolüm 1 hafta bile olmadı geçen acile gittim birşey çıkmadı 2 gün daha durucam kendi doktoruma gideyim diye şuan iyiyim ama çok fena sızladı ya geçince eşime baktım bembeyaz kesilmiş 😅 sonra bi gülme tuttu beni bi yandan canım acıyor bi ya dan kocama gülüyorum bi sağ salim geleydi şu bebişler ya
DerinAy Deletedmom417 kasıklarında ve belinde ağrı yoksa ve dinlenince ağrın geçiyorsa sorun yok. Braxton hicks kasılmaları bunlar. Böyle alın gibi semsert oluyor. Bu hatta yorulduğun ve ayakta durduğun günler daha sık ve şiddetli oluyor. Ben bazen yürümekte bile zorlanıyorum. Bir de eğer meshanen doluysa da ağrı yapar.
Nur1126 Deletedmom417 benim ilk o sızlamala geldiğinde nefes bile alamadım ama sonra geçti bu arada ilk hamileliğim senin ?
Deletedmom417 Nur1126 insallah birdaha olmaz🤲acıtmaz seni inşallah benimde ilk gebeligim o yüzden acemiyiz demi her ağrıda korkuyiruz🤷🤭
Nur1126 Deletedmom417 evet ya ne olcak ne bitcek ne zaman gelicek geliyormu yoksa😅 sabah eşimi işe gönderme için kalktım ezan okunuyordu çamaşırla yattım çamaşırım ıslaktı yatağında 2 yeri avcum kadar ıslaktı😰 ya altıma kaçırdım 🤭yada bilmediğim bişi oldu
Nur1126 Deletedmom417 su olsa devamıda gelirdi haralde 🙈anlayamadım ama dünden beri yürüyüşüm bile değişti korkmaya başladım doğum yapıcağım hastane 80 km uzaklıkta yarın gidicez allahtan