Fatuma Arkadaşlar merhaba 9+1 gebeyim aşırı sivilcelenme oluyor normal mi cildiye gitmem gerekiyor mu
esengl_ Fatuma Bende de gebelik başından beri aşırı sivilcelenme var cildiyeye gitmedim doktorum tavsiye etmedi gitsende çok yararlı birşey olmayacak dedi hamilesin diye boşa gitme ben aynaya bile bakmak istemiyorum ama bebis daha önemli geçer doğumdan sonra inşallah 😁
ecembugra53 Fatuma olıyor hormonal kaynaklı ama geçer benimkiler geçti kendiliğinden hiç bişeu yapmadım 😊
Aloneanqel Fatuma bende de var 10. haftalardan beri. Onlar geçiyor yenisi çıkıyor. Doğumdan sonra geçiyor dediler 😊😊
Cramel Fatuma benim boynumda çok çıktı ve kaç Haftadır geçmedi. Bu gidişle doğuma kadar geçmiyecek gibi
Mucizebebegimm123 esengl_ biraz zaman alıyor ama geçiyor canim. Eltimde ilk hamileliginde yüzü omuzları cok sivilcelenmisti doğumdan bi kaç ay sonra tamamen geçti. Bu ciltle alakalı sanirim cildiniz yagliysa sivilcelenme oluyor
zeynep_0395 Fatuma benimde gebeliğimin ilk haftasından itibaren sırtım yüzüm bacaklarım sivilce şuan 21haftalık hamileyim ogluşum olacak hormonların etkisiyle oluyor dedi doktorum 😊
zeynep_0395 Fatuma bana herkes kızın olacak çirkinleştin sivilce oldu yüzün dediler ama erkekmiş doktoruma bunu sordumda erkek bebek fazla testesteron üretimi yapar onun için annede akne ve leke sorunu olur demişdi sonra ben bi kaç yerde daha okumuşdum sanırım dogru cinsiyetle alakalı bir durum😁
zeynep_0395 Fatuma bişey daha erkek bebek çabuk canlanır derdi annemgil ben gebeliğimin 10ncu haftasında kasıgımda hareketlenme hissettim annemgile ve tanıdıklara söylemişdim onlar soruyordu hissediyorsan erkek diye 18nci haftata ogluşumu. Öğrendim sizde gece yatınca hissediyor musunuz ona bakın☺️
Fatma1606 zeynep_0395 benimde gebeliğimin başından beri var ama benimki kız 🙂 doktorum elma sirkesi kullanmamı önerdi bende elma sirkesi ve gül suyu kullanıyorum iyi geliyor biraz özellikle gözle görülür bi şekilde sivilce lekelerini temizlediğini fark ettim tavsiye ederim 🙂
Cemrenur Fatuma benim 14. Haftaya kadar mahvoldu yüzüm hergün en az yeni bir tane sivilceyle uyanıyordum canım 25 olduk geçti şükür merak etme normal. Hormonlardan dolayi
Nidaabaserr Fatuma bende de çok çıkmıştı hatta tüm suratımda hiç aynaya bakmak istemiyordum ama hormonal tabi 😁 sonrasında kendiliğinden geçti şimdi de ara ara çıkıyor ama alıştım 😊
Emel0108 Ufff 10+4teyim 3 haftafır falan bendede çok çıktı ergenlik dönemimde bile böyle çıkmazdı 😂 çoğu kişi cinsiyetle ilgili demiş şaşırdım hadi bakalım. Erkek/kız farketmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun ama insanız işte merak ediyoruz 🙂
Zuhal1 Fatuma 6.aya kadar çok fazla atak geçirdim sivilce konunsunda sonra azaldı bu sefer et beni sardı dört bir yanımı