Arikubra Merhabaa 27+3 gunluk hamileyim bebegin kafasi alt taraftaymis yani erken dogum gorunmuyo ama bebek donmus dedi doktor ayni seyleri yasayan varmi aranizda
pPapatya Arikubra Benim bebeğim 28. Haftada döndü. Normal doğum pozisyonu almış. 34+2 yiz. Hala daha doğum pozisyonunda. Bir sıkıntı yok çok şükür.
Melmus Arikubra 29 'da gittiğimde dönmüştü benim. Sonra 32 de yan dönmüş korkmuştum. 34 te gittim yine doğum pozisyonunu almis😉annesiniyle dalga geçti sankim😂 çok şükür hala doğum pozisyonun da bakalım ne zamn gelecek 37+2 olduk
Melekcansu Zaten 7.ayların başlarından itibaren bebek ters dönmeye başlıyormuş. Benim kızım 25.haftada döndü. Biraz erken döndü ama istirahat ettim. Şuanda olması gereken pozisyonda yani başı aşağıda duruyor. Korkulacak bi durum değil yani endişelenmeyin 🙂
tubatayfun Arikubra pazartesi kontrolum var 28 haftalik oluyorum o gun bakalim benim prensim ve prensesim donmusmu 😍
GlahBilgiliPelit Arikubra bebek daha cok döner cnm 36 37 haftana kdr. Şuan hareketli dönemi. Bişi olmaz merak etme 🙂 benim 31. Haftamda bile döndü başı aşağıdaydı yukarı döndü sonra tekrar aşağı döndü 🙂 hiç dönmeyede bilir kafası yukarı ama dediğim gibi korkma hatta bu iyi bile olabilir normal doğum istiyosan.
aysgl24c Arikubra bnde gecen hafta gittim agrim war diye bnmde dönmüştü stres yapma normal dedi dr.um rahim ağzı kapalı dedi.