sukayhanacar Ebru2403 daha doğum yapmadım doona kullanıcağım için bize lazım olmıcak bi süre oto koltuğu ama çok araştırdım bu konuyu kesinlikle 360 derece dönen oto koltuğu tercihim olucak. Büyük ihtimal Besafe izi turn tercih edicem
sukayhanacar Ebru2403 markası önemli değil ama adac testinden geçmiş olsun ve 360 derece dönsün kesinlikle
Mucizelerim2020 Benimde ikizlerim var ama oto koltuklar cok pahali 2 tane almam gerekiyor uygun bildiginiz site var mi
sukayhanacar Ebru2403 sürekli düz karşıya bakmaktansa kendinize çevirirsiniz oturturken kaldırırken kolaylık sağlarsınız. tercih tabi ki sizin normallere göre bi tık pahalı ama benim tercihim dönenlerden
little_butterflies @Ebru2403 yenidoğan için bebek arabasına takılanlardan mı düşünüyorsunuz yoksa isofix bağlantılı direk araca takılan oto koltuğu mu?
little_butterflies @Ebru2403 puset veya ana kucağı diye geçiyo sanırım emin değilim bebek arabasına takılıyo aynı zamanda arabaya kemerle veya özel aparatıyla takabiliyosunuz zaten diğer oto koltuğuna ilk 6 ay falan binemicek