Gelecektenbirgun 37.Haftalıklar sezeryan gününüzü aldınız mı tam 37+1günlüğüm bugün haftaya birgün gidip sezeryan olacağım doktor istediğin gün gel alalım dedi
Selen2688 Gelecektenbirgun şuan 36+5 haftalığız perşembe 37+1 olcaz gün vericek haftaya bir güne bende pazartesi alsın istiyorum yada 38 girdiğim gün bakalım hayırlısı
Gelecektenbirgun Alisa_ rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 38+1 veye 2 en geç 3 de olsun istiyorum daha fazla beklemeyim diye ama bebek için 38.hafta erken mı olur tedirgin oluyorum
Alisa_ Gelecektenbirgun 37 haftadan sonra erken dogum olmuyoo) normal dogum sayiliyoo) yani bence 37den sonra ne zaman olursa bir problem olmaz)
Gelecektenbirgun Selen2688 bende öyle düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum bu pandemi döneminde durum daha vahıme gidiyor korkuyorum ortalık daha kötü olmadan biran önce alalım inşallah saglıcakla
Selen2688 Gelecektenbirgun aynen öğle canım bir de insan stres yapıyo hem heycan hem korku var bende bakalım sağlıklı bir şekil de kucağımıza alalım bebeklerimizi🤲🏻
Gelecektenbirgun Selen2688 inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun son günler hayırlısıyla biran önce geçsin ınsallah🤲🤲🙈