Merhaba arkadaşlar. 36 hafta boyunca bende burda bir sürü doğum hikayesi okudum ve bende yazmak istedim belki birilerinin içine su serpmiş olurum.😊
- Haftamda kolestazdan dolayı zorunlu sezeryana girdim ama ağlaya ağlaya ilk doğumum bu arada çok korkuyordum burda anlatılardan dolayı neyse sabah hastaneye giriş yapıp odaya çıktık apar topar gelip beni aldılar(tahlillerimi önceden yaptırmıştım) beni alan görevliler korkmamamı bebeğime odaklanmamı söylüyorlardı ama nafile. Ameliyathaneye girdim beni spinal iğne için hazırladılar başımdan çok tatlı bir ekip vardı iğnenin yapıldığını bacaklarıma sıcaklık gelince farkettim sonra hemen yatırdılar beni sondam takıldı önümü kapattılar doktorum geldi konuşmaya başladı benimle kendimce kızıyordum konuşuyorda beden başlamıyor demeye kalmadan kızımın ağlama sesini duydum o an sadece o sese odaklanıyorsunuz kızlar herşeyi unutuyorsunuz. Sonrasında kızımı yanıma verdiler kokladık birbirimizi ve onu alıp gittiler benide dikişlerimden sonra odaya aldılar. Bundan sonrası için çok korkuyordum fakat çektiniz sancı korkulacak bir sancı değil sadece regl sancısı gibi bu da serumla geçiyor zaten bu arada 9 buçukta odaya geldim akşam altıda yürüdüm ve ilk kalkış hiçte zor değildi tabikide çok uzun soluklu yürüyüş yapamıyorsunuz ama korkulacak hiçbirşey yok. Sonrasında saat başı kalkıp yürüdüm ve gece 12 den sonra eşim gitti kayınvalidemle tek kaldım bütün ihtiyaçlarımı kendim karşıladım kendim yatıp kalktım biz şuan 14günlüğüz ve çok daha iyiyiz hayat normale çoktan döndü sezeryandan korkmayın normal doğum ya da sezeryan doğum hangisi olursa olursan siz anın tadını çıkarın merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz cevaplayabilirim.
Bu arada deepend o kadar rahattı ki eve gelince bile bitene kadar onu kullandım mutlaka alın