Trendyol dan aldım ayın 8 9 10 unda mega indirim var takip edebilirsin canım

Esendemet ben logusa takimi diye almadim canim oyle oldumu fiyatlar ikiye katlaniyor birde ben o tarzlari sevmedigim icin tercih etmedim ben 2 adet önden dügmeli gecelik aldim pentiden ikiside 60 ar liraydi indirim varken almistim bir tanede 3 lu pijama takimi aldim trendyoldan onuda 60 tl ye almistim daha sonrasinda evdede her zaman kullanabilmek icin oyle tercih ettim ben

Selo39 baktim.oraya ama beden kalmamisti beğendiğim modelde bidaha bakarim teşekkür ederimmm canım

Kmslmsl bakıyorum canim oglen bakmistim aslinsa beden kalmamış pek😏

Esendemet canim benim aldigim gecelikler kalkmis heralde ben nisan mayis ayi gbi almistim baktim simdi ama benim aldiklarim yok baska geceliklerde indirim var bi bak istersen pentinin sayfasina giripte kadin ev giyim gecelik sekmesinden bulabilirsin trendyoldakinidd bulamiyorum onuda ozamanlarda almistim

Canım ben 3 tane dogumdan sonra kullana bilecegim çok güzel gecelik takımı aldım hepsine uyacak bir sabahlık aldım uzun. Yine uzun Bi tanede elbise gecelik aldım ve bunların hepsini lohusa takımı fiyatına aldım. Bence bu şekilde almak daha mantıklı geldi. Çok şık yani hepsi de basit bişey degil ler Bi tane olacagına kaç tane olmuş oldu 🤗

Havagul mantıklı canim bende bakınıyorum 1 takim aldim hosuma giden olursa 2 takim daha alicagimm birini beyaz istiyorum.beyazlarda beden sıkıntısı var bu sıralar bakalim kısmet bulursam bulamazsam baska renk olur😍

Esendemet https://ty.gl/brnx7yhbu
        Canım ben trendyoldan bu takımı aldım, gerçekten tam istediğim gibi ve çok beğendim,sonra da giyebileceğim bir takım,belki fikir olur sana da😊