EbruSevban Hasiberym 24.haftada 650 gramdı 28.haftada 1150 gram 32 de kaç olucak çok meraklıyım yarın kontrol var 🙈👼
Mcz-01 EbruSevban yaa sizinle hemen hemen aynı gidiyoruz☺️ Bende 24 haftalkken 668 gramdi. Şuan 28 haftalığım 1169 dedi. Bir sonraki randevu ıcınse 32 haftalıkken gel dedi☺️ Sizinle hemen hemen aynı gidiyoruz 32 de kaç gelcek yarın öğrenınce yazar msnz merak ettm☺️
symslmz Hasiberym 22 yim bugün benim de 442. Doktorunuz normal dediyse korkmayın ki normal :) büyüme atağına girecekler zaten önümüzdeki iki haftada. Muz ve doğal maden suyu tüketin günde birer tane
Zngn0435 symslmz ayrıntılıdan çıktım bugün. Doktorum normal dedi de uygulamaya bakınca az geldi bana.Sizin bebişin boyu kaç ve kaç kg aldınız?
symslmz Zngn0435 bebişin boyunu ayrıntılı da söylemedi doktorum sadece agırlık söyledi ben 5 kg aldım
deniiizz Hasiberym 23. haftadayım 680 gram ama benim bir hafta önden gidiyor canım seninki normal yani
Mihre 21 de 485 gr.Hadi yarıştıralım😛 Bu haftalarda kilonun önemi yoktur,lütfen kıyaslamayı,sorgulamayı bırakın artık.Haftası ile uyumlu ise gerisinin önemi yok.30 dan sonra minyon ya da iri doğacağı ortalama belli oluyor😌
Hasiberym Mihre yok canım kıyaslama degilki her anne merk eder bebegin kilosunu haftasına göre normalmi deglmi karnım küçük herkez dyo karnın yok yok iç karnım genişmiş demekki bebegimn kilosu herşeyi iyi